söndag, april 12, 2015

SOLIG LÖRDAG, BLÅSIG SÖNDAG

Det frestar på att vara pigg och må bra en hel dag *ler*. Säkert påverkade fredagens Kortison att jag nästan (bara nästan ) kände mig normal igår. Tyckte till och med att smaken var ganska okej. Men så är det inte idag. Är också en aning trött idag. Vilade en stund i soffan i eftermiddags efter att jag ätit.
Har inte gjort så mycket i dag, fixat gårdagens kort och lite annat småstyr. Blåst en massa här hos mig, så ingen promenad.

Det blev ingen övernattning, vilket jag kan tycka var skönt. Var hemma runt 21 i gårkväll.

Man vet aldrig vad som kan hända på vägen, så vi garderade oss tidsmässigt och kom 40 minuter för tidigt. Men den tiden gick snabbt och solen sken ju dessutom.

Jag valde förstås även att inta kaffet utomhus senare på eftermiddagen. Hälften satt ute och hälften inne kan man kanske säga. Var riktigt njutbart där i solen.

Framåt tidiga kvällen tog jag av mig peruken. Alla vet ju läget och det blir en anings varmt med peruk en hel dag. När och om luggen växer ut några cm till, så börjar jag nog köra utan peruk bland folk. Men det mest sannolika är ju att det ramlar av igen nu snart. Fast så länge det inte hänt, så har det inte hänt.

Jag har idéer för morgondagen. Ja för hela veckan egentligen. Men det är måendet som avgör hur det blir med dem, så det ordar jag inte om nu. Tog upp jordgubbar för någon timma sedan, så de bör väl snart vara tinade. Ska ta med dem och göra det bekvämt för mig i soffan. Få se om jag orkar hålla mig vaken tills Arne Dahl börjar klockan nio.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Ser ut att vara en trevlig vårutflykt!

Gretas Svammel sa...

Var riktigt trevligt... Hans-E..