söndag, april 17, 2016

FANTASTISK LÖRDAG

Frukosten som jag längtar till varje morgon. Första kaffeklunkarna är guddomliga och lika guddomligt att jag kan suga i mig det utan att strupen snör ihop sig.


Tyckte att jag också skulle vara med. Ovanligt klara ögon, men det är ju mellan typ 06 - 11 som jag mår som bäst.

Plötsligt blev det liv i rummet. En allvarlig, skitduktig liten minimänniska fanns till min hjälp hela dagen. Helt fantastiskt och jätteglad att det blev så. Övertygad om att alla tre generationerna hade nytta av det, speciellt den lilla som inte behöver undra längre.

Här knipsas armen av och kastas i havet. En gång klipptes både ben, armar och huvud bort och jag blev en ängel.

Även munnen kollades. Tiden hölls det noga koll på så att jag matades med diverse olika mat och sprutor togs och feber kollades. Ja, det var en riktigt ordentlig läkare som även hann med en rast ute i trädgårdsföreningen och en matpaus med hamburgare och pomme.

En intensiv dag, men inte så jättejobbig ändå. Jag var ju i sängen och behövde inte prata så mycket om jag inte ville. Men kan ju vara svårt att låta bli stundom.

Framåt tidiga kvällen strax innan 08 barnen skulle åka hem hade jag alla ungarna här en stund. En hade hämtat kläder åt mig och vattnat mina blommor, en väntade in tiden tills sambon skulle komma med tåget.

På onsdag dyker 08-ungen upp igen. Ensam denna gång. Nästa vecka vill även ungdomskompisen komma en sväng, men vet inte när. Även en annan kvinna som jag inte haft kontakt med de sista åren hörde av sig till äldsta dottern ifall hon fick besöka mig. Min dotter och kvinnans dotter är bästisar sedan barnsben. Jag tycker att jag är i det läget att jag inte kan säga nej. Varför skulle jag ? Egentligen.

Inga kommentarer: