fredag, mars 04, 2016

RENA GOLV och SPEGLAR och SÄNG

Jaha, nu är det kväller igen. Fredagkväll. Mer tungandad i dag än jag minns mig ha varit när jag dammsög här om dagen. Efter att jag moppat golvet i ett rum var jag helt slut och flämtade som en fisk på torra land. Men jag tog mig igenom rum för rum med långa återhämtningspausar emellan.

Lite spegeltvätt orkade jag med också. Jag har en förmåga att skvätta ner spegeln när jag borstar tänderna. En potatis mosad med salt och grädde och lite gröna ärtor har jag fått i mig i dag, plus frukostmacka och en näringsdryck. Hittills har jag fått behålla allt jag ätit, men det kan ändra sig snabbt.
Halv tre  i natt vaknade jag och spydde slem och några körsbär. Jag har en plastmugg vid sängen och även vid tv-n och datorn, för slemspyorna kommer snabbt. Kanske var de för hårdsmälta körsbären för efter att jag petat i mig dem så åt jag två rån och en liten skål fil med flingor. Men det kom inte upp. 

Kanske var rubriken lite missvisande igår. Jag kommer naturligtvis att lägga ut gamla lättklädda/ halvnakna bilder på mig. Det jag menade var att jag inte kommer att lägga ut nytagna sådana bilder längre.

Vad sa läkaren då? Ingenting för han har inte ringt idag heller. Det är jobbigt med denna väntan, men det finns nog en godtagbar anledning hoppas jag. Kan ju vara sjuk. Nu vill jag inte ha PD1 hämmare längre för var inne och läste om biverkningarna. Mycket vanliga var illamående, diarré, aptitlöshet, klåda. Vanliga var inflammationer överallt... i lungor, tarmar, övre luftvägar och led och muskelvärk.
Det andra, Alimta var inte bättre, tror det även där var håravfall. Känns lite tröstlöst för vet inte vad som kan vara bra för mig. Gått och funderat i dag om jag helt enkelt ska skita i fler behandlingar och köra resten av tiden med syrgas. Vill ju inte på grund av biverkningar må ännu sämre än jag gör nu. Men vet inte alls just nu, det är bara tankar.

Nu ska jag lägga på lakanet i min säng, det är vad som är kvar av renbäddningen och sedan slänga på kuddarna och täcket. Sedan skära upp den lilla melonen jag köpte i går, ta med en näringsdryck, tända några värmeljus och ta plats i soffan. Inget på tv förrän Skavlan kl. 21 och sedan tror jag inte att jag sett dagens Beck repris på sjuan "Kartellen". Tänkte skriva upp dag för dag vad jag intagit för föda och dryck och när jag spytt, från tisdag och framåt, medan jag väntar på Skavlan. 

I morgon förmiddag blir det invasion av stora och små barn. Jättemysigt. I kväll är de hos pappan och i morgonkväll lite senare åker de hem. I alla fall 08-familjen, de andra vet jag inte.
Ha en trevlig helg alla.

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Du är en tuff dam. Kämpar dig igenom uppgift efter uppgift. Klart att du skall fortsätta behandlingen även om den är krävande.
Skönt att läsa att det kommer fler nakenbilder på sköna sexiga Greta! En del av dina bilder ger undertecknad ståkuk!

Gretas Svammel sa...

Ja...Hans-E... nu är det nog bara ren envishet och vilja som håller mig uppe.

Benny sa...

Du är duktig Greta,samma sak för mig jagf har börjat med stor vår städning på jobbet.Kul att få besök va rädd om dig varma kramar

Gretas Svammel sa...

Jag vet att du också är duktig...Benny... få se om det blir någon vårstädning här framöver.