tisdag, mars 01, 2016

CALOGENET INGEN HÖJDARE FÖR MIG

Bort med det grå och fram med lite färg. På bloggen alltså. Jag är relativt nyspydd eller vad man ska kalla det för. Fast på bilden hade jag inga sådana tendenser. Fick näringsdryckerna idag sent om sider. Nyfiken som jag var på det här Calogen tog jag en ganska omgående. Inte så vidare gott, smakade som smält glass ungefär och direkt kom illamåendet. Inte som klump i halsen/bröstet utan vanligt illamående. Tog snabbt en illamående tablett, men det hjälpte ju förstås inte. Efter en stund kom det upp alltihop, ihop med slem.

Jag har en teori att det kan vara proteinet som styr till det. De tjocka näringsdryckerna innehåller protein, det här innehåller protein och avkomman köpte sist något med protein och allt det här kommer i stort sett upp. Vispgrädden funkar ju bra. Ja, jag vet inte. Jag fick ju sex så ska ge det en chans till någon dag.

Tanken idag var att plocka ner tvätten från igår och dammtorka och skura diskbänken. Tvätten är nerplockad men inte inhängd, det andra har jag inte ens börjat med. Känner mig lite trött och matt just nu så ska sätta mig i fåtöljen med en bok en stund.

I morgon räknar jag med att kunna dammsuga och torka golv och på torsdag åka till affären. Städningen kommer nog att ta hela dagen. Här skulle det kanske ha underlättat med syrgas.
Pratade med 08- ungen förut och eventuellt åker de till pappan först och sover där istället för här. Som läget är nu så kan jag tycka att det blir det bästa. Han har mer plats och de slipper vakna av mitt hostande på natten. Men ingenting är bestämt ännu.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Blev så kåt av dina nya bilder på hemsidan. Som du kanske också sett i ett mail. Härligt! Och hoppas givetvis på en bättre hälsa för dig framöver. Men väl ändå "skönt" att veta att nya som gamla bilder på dig får MB:s kuk att bli hård. Säkert andras kukar med! // Kram MN

Anonym sa...

Kram MB skall det vara!

Gretas Svammel sa...

Bra...MB.. att jag kan vara till lite nytta fortfarande.

Anonym sa...

Absolut! Blivit många sköna sprut till dina bilder
och sexnoveller, verkliga historier som påhittade.
Och fler lär det bli. Du vet. Kåt!

// Kram MB