onsdag, mars 02, 2016

BÄTTRE IDAG ÄN I GÅR

Sitter och gnager på ett halvt äpple och hoppas på att det ska gå bra. Fast idag har magen varit rätt lugn. Klökts upp slem en gång, men inget maginnehåll. Men i går var ingen kul dag och inte mycket mat fick jag i mig heller. Förutom Calogenet som jag skrev så fick jag även upp all den lilla mat jag försökte peta i mig senare. Man blir rätt matt och orkeslös så någon dammtorkning blev det inte i går.

Rätt sent på kvällen fick jag i alla fall behålla filen jag åt då och näringsdrycken. Jag vet inte om det tillstött något med just magen eller om det är biverkningar, eller vätska i buken. Är ju inte lustigt annars att kroppen tar stryk då jag sånär som på tre månader fått cellgifter i två års tid, med bara korta pausar emellan var gång jag bytt. Jag undrar vad det ska bli nu, hoppas på PD1 hämmaren. Läkaren har inte ringt ännu, men är ju två dagar kvar på veckan och vi sa ingen dag eller tid. Har jag otur ringer han när jag är och handlar i morgon.

Idag blev det frukost till Malou, med möda fick jag i mig en macka. Hämtade sedan tre pepparkakor som jag också fick i mig. Sedan började jag så sakta med det jag hade tänkt mig göra. Dammtorkade och dammsög medan jag då och då smuttade på en näringsdryck. Många pausar förstås och golvtvätt  struntade jag i idag. Tar det i morgon eller fredag.  Skurade diskbänken gjorde jag också när riset kokade.

Brynte sedan en del av riset i påsen i stekpanna.

Hävde sedan i böngroddar, sockerärtor och morot och lite vatten. Kryddade med örtsalt och lite, lite soja och smulade i en kvarts grönsaksbuljong. En anings tamt blev det men ätbart och jag fick i mig det och jag fick behålla det. Det är vackert så.

Bläckpatronerna jag beställde i måndags fick jag levererade till dörren idag. Service minsann.

3 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Du är förtjänt av att känna dig bättre!

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Fina bilder på hemsidan på en vacker sexig kvinna!

Gretas Svammel sa...

Ja du...Hans-E... om det bara kunde fortsätta bli bättre, men så är det tyvärr inte.