fredag, februari 05, 2016

FREDAG IGEN

Upp vid tio i dag, men vaknade vid nio och var på väg upp då. Fast slumrade till igen. Här fixar jag mina frukostmackor. Försöker få i mig två varje morgon och oftast går det, men ibland växer tuggorna i mun. Speciellt då jag går upp tidigt för att tex. åka till onkologen.

Tänkte när jag satte mig vid computern med min frukost, att nu kör jag min raid och sedan bloggar jag och går ifrån och gör annat. Men det tar ju sådan tid, så hela dagen nästan hinner ju gå ändå. Förutom frukosten har jag hittills fått i mig en näringsdryck och några nötter och mandlar. Ska fixa couscous med ärtor och tonfisk när jag skrivit klart.

Halv tre kom jag på att jag måste ringa vårdcentralen och boka blodtryckstid, så de ringer nu vid kvart i fem. Fick ett mail med lite tips och råd, bl.a. om Calogen. En näringsdryck även det,men man tar 30 ml tre ggr per dag och får då i sig totalt 420 kcal. Finns även som shot på 40 ml. Som ett komplement kanske till näringsdryckerna jag tar nu. Ska höra med dem på onkologen, för det här kan dietisten skriva ut.

Jag har skrivit matsedel fram till nästa fredag då jag ska till vårdcentralen samt handla. Kanske följer jag den inte helt till punkt och pricka, men det kan underlätta att ta tag i maten trots att jag inte vill ha något. Mitt mål är att vågen nästa gång ska peka på 61 kg.

Solen sken en stund så stack ut näsan på balkongen för att suga i mig lite. Sol och ljus gör mer för vår kropp än man kan tro. Nu blev det inte så länge för var rätt kyligt. Men snart så kan man sätta sig på en stol med näsan i vädret och känna att solen värmer. Fram i mars sådär.

Den här bilden som är annons till sexsida, ger flashback till forna dagar *ler*. Försökte framkalla känslan i minnet. Gick sådär, men jag vet ju hur mysigt och skönt det var och en del var jätteduktiga på oralsex. Jag tror aldrig jag kommer att uppleva det igen. Fast det är dumt tänkt. Man ska aldrig säga aldrig.

Nu får de ringa snart så jag kan fixa mat. Hoppas ni alla får en fin helg.

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Bra att du håller koll på vikten och mat. Förstår att det kan vara besvärligt under din tuffa behandling.
Lusten är ju grundläggande behov.
Jag tycker också om oralsex. Bli sugen är skönt. Mycket upphetsande är att slicka och kyssa kvinnans fitta. Känna den underbara smaken och doften av kvinnans kön. Bli rejält hård och eregerad.

Anonym sa...

Jag kommer ihåg vårt möte i Växjö. Du var och är underbar. Jag håller tummarna för dig. Kram

Gretas Svammel sa...

Man gör så gott man kan..Hans-E..

Gretas Svammel sa...

Tack...Anonym...håll dem hårt.