torsdag, december 17, 2015

GRINIG LUNDELL och ANNAT

Vid halv fyra-fyra slog jag på datorn idag och körde min datorprocedur i sällskap av dagens mat. Inget protein, jag vet, fast lite finns i bönorna. Men näringsdryckerna innehåller mycket protein så det är lugnt.

Undviker jag datorn på förmiddagen är tanken att eventuellt få annat gjort. Typ trollen, men det tar sin tid och jag är inte klar. Jag ser ju tv samtidigt. Efter Malou är det ett kattprogram på TLC har jag kommit på. Kattägare som har problem med sina katter och anlitar en typ kattcoach. Fast jag anser ju att det egentligen är katterna som har problem med sina ägare. Eftersom jag starkt gillar katter så är det intressant.

Klockan var över halv tio när jag vaknade idag. Hade jag inte varit tvungen att gå upp och ta giftpillret så hade jag sovit vidare. Jag läste till närmare halv två i natt så inte så konstigt att jag var trött. Fick Emilie Schepps sista bok för ett tag sedan och det är den jag läser nu. Riktigt bra.
Beställde ju en 40 kronors pocket samtidigt med julklappsböckerna till småfolket. Men texten är så himla liten så det är frågan om jag klarar av att läsa den.... ens med förstoringsglasögon.

Den här snubben var i min stad i går. Bild från Corren. Hann att läsa recensionen i lokalblaskan innan man plötsligt var tvungen att registrera sig för att kunna läsa. Märkte det nu när jag tänkte länka. Grinig och onyanserad skrevs det att han var och som vanligt tystlåten. Inget om att han var otrevlig mot publiken, som jag sedan läste i Aftonblaskan. Han ville inte se samma ansikten på varje spelning, enligt den artikeln. Några damer tog så illa vid sig att de gick. Lättkränkta skulle jag vilja säga. 
Nu var jag ju inte där, men möjligheten finns ju att han bara skojade, eller så var han på riktigt dåligt humör. Fast jag skulle ju tro att han är rädd om sina fans.

Musikhjälpen pågår också för fullt i min stad. Inget jag normalt brukar bry mig så mycket om, men nu är det ju här så nu har jag lite koll. Läste att stans nyaste stjärnskott var inne i buren och sjöng en trudelutt. Lite kul när han började slå igenom för min skruttunge och han hade en liten fling för några år sedan. Ja, många år sedan... sådär när de var runt fyra-fem år. Vi bodde på samma ställe nämligen och de var ett väldigt gulligt par de veckor det höll i sig. Man gläds när det går bra för ungar man hade runt sig när de var små. 

Ska snart sätta på tv-n för att se Aktuellt vid 21, sedan blir det väl Debatt och är inte det något att ha så slår jag över till sjuan och Tyst vittne. Rosa pillret och näringsdryck vid halv tio. Kör choklad i dag, den vet jag är god. Den i går var också riktigt god och ingen blaskig utan som milk shake med tropisk frukt. 

Ingen förändring i måendet. Ganska okej med andra ord, så länge jag är still.   
 

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Rockpoeten bör nog vårda sina fans istället för att förolämpa dem. Vad är det med Lundell? Varför är han ständigt arg och upprörd?

Gretas Svammel sa...

Säg det...Hans-E.... fast här tror jag han skojade lite ironiskt.