fredag, november 06, 2015

MATT, RASTLÖS och HOSTAR SLEM IGEN

Jag var osäker på om det ens skulle bli ett inlägg idag. Jag är rastlös och har inte lust med något, dessutom hostar jag slem igen och rosslar som attan och är på något sätt matt i kroppen. Klarade av att lunka ner till vårdcentralen i alla fall och att ta mig hem med buss. Det är med nöd och näppe jag fixar det. Blir det ingen förbättring snart så vet jag inte hur jag gör.

Satte mig i fåtöljen i eftermiddags med tanken att läsa lite. Jag är inte trött så jag vill sova, det är bara kroppen som är trött. Men nu händer inte mycket i GW:s bok. Sida efter sida, kapitel efter kapitel handlar bara om hur de ska lägga upp spaningsarbetet. Hur trist som helst. Jag ska lägga undan den ett tag och börja med en av pocketböckerna i stället. Den är inte så tung att hålla i heller.

Sjätte november förra året var det snö. Funderade på att lägga in bilden jag tog då, men det kändes så deprimerande så gör inte det. Den här dagen har varit nog så deprimerande ändå. Förutom mitt mående känns det som att det varit mörkt hela dagen.
Men jag önskar en ljusare och fin helg för både er och mig.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Synd om dig. Hoppas att du blir bättre under helgen

Gretas Svammel sa...

Någon gång ljusnar det väl i alla fall...Hans-E...vad gäller andningen.