söndag, november 08, 2015

BARA NÅGRA RADER

Roligare bild finns väl, men den får symbolisera en del av dagen. Egentligen har jag inte så stor lust att blogga idag, så blir bara några rader. Men skriver jag inget så tror ni väl att jag gått hädan, eller är jättesjuk *ler*.

Kände av ett lätt illamående i morse så tog en tablett eftersom ungdomskompisen skulle komma på förmiddagen. Efter den här senaste giftomgången i tisdags har jag inte alls besvärats av så mycket illamående, knappt något. Men andningen vid rörelse är desto jobbigare. Igår var jag så stilla man kan vara, tycker jag. Höll mest till i soffan... tittade på Nyhetsmorgon, började sedan sticka på ett troll, läste lite, fixade mat, vilade/slumrade en stund, tv igen. Roligare liv kan man ju ha. Bytte duschdraperi gjorde jag också.

Idag kom ungdomskompisen innan jag var klar med frukostsurfen. Fick en burk honung. Jag har ju svårt med för sött, räckte att lukta i burken så körde det till i pannan. Men i te brukar jag ha honung. Så vi socialiserade en stund över varsin kopp te. Hon fick välja tavla och valde den första jag gjorde som jag inte blev nöjd med. Men jag skulle nog valt den jag också om jag vore henne.

Nu har jag precis sörplat i mig Felix ost och brocolisoppa ihop med en husman med ost. Har inte bestämt om jag ska sätta mig i fåtöljen och traggla lite med GW boken, eller om jag ska försöka hitta någon bra halvliggande ställning i soffan, sätta på lite avslappnande musik och blunda en halvtimma.
Jag gillar inte det tidiga mörkret så här års ( vem gör det?). Men det är bara att bita ihop och stå ut.... även med det.2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Umgås med vänner är trevligt. En kopp te värmer gott i höstrusket

Gretas Svammel sa...

Absolut... Hans-E... i mån av ork.