torsdag, oktober 29, 2015

NU INTAR JAG SOFFAN

Ännu har inte allt jag föresatt mig att göra idag, blivit gjort. Det är småpillet kvar... byte av dukar, plädar etc. Få se om jag gör det efter datorn nu. Men då måste jag bära in stol, ställa mig på den och riva bland dukarna som jag har i ett skåp högt upp. Känns lite jobbigt just nu. Jag är trött i kroppen och hostar och har mig. Fast jag kanske fyller på lite ork nu när jag sitter här. Det tog på krafterna att dammsuga och torka golven. Men så skönt att jag fixade det. Är riktigt nöjd med både mig själv och med resultatet.

Och räkningarna är betalda och köksbordet ser ut som ett köksbord igen.

Gjorde klart tavlan efter frukostsurfen. Den till vänster är kass tycker jag och den till höger är den jag gjorde istället. Lite symbolik i båda och hon får välja om hon överhuvudtaget vill ha någon av dem. Svårt att få till något vettigt när inspirationen inte är som den ska. Jag gjorde ett försök i alla fall och kan ta bort det från skallen nu. 

Måendet är varken bättre eller sämre. Känner av magen då och då sedan i eftermiddags. Lätt illamående som kommer och går. På ett sätt vill jag bara lägga mig på rygg i soffan och blunda. Men det funkar inte för då rosslar jag ännu mer än annars. Fast jag ska snart halvlägga mig där och jag struntar i att göra mer idag bestämde jag precis nu. Det är en dag i morgon också. 

Jag tappade orken helt märker jag, när jag satte mig här. Det får räcka med de här raderna ikväll. Jag intar soffan i stället.    

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Ordning och reda, Städat och räkningarna betalda

Gretas Svammel sa...

Ungefär så..Hans-E... det känns bra.