fredag, oktober 30, 2015

ILLAMÅENDET HÅLLER I SIG

Blir inte så många rader i kväll heller. Verkar som det här illamåendet blir värre för var gång jag får gift. Fast det kanske inte stämmer kom jag på nu, för förra veckan var det inte så illa om jag minns rätt. Strunt samma.
I går kväll blev det värre och värre så trodde ett tag att jag skulle behöva spy. Men det räckte att stå och klökas som en idiot. Jag hatar det.

Kände av det även idag så tog en illamåendetablett innan jag gick till vårdcentralen. Det är inte riktigt november ännu, men tog fram röda jackan ändå. Man vet inte hur länge man kan ha den. Handlade som vanligt efteråt och buss hem. Köpte babyspenat, rucola, persilja, apelsin och kiwi idag bl.a. med tanken att börja med smoothies igen. Ingefära också förstås har jag i, men det hade jag hemma. Blir i alla fall lite nyttigt jag får i mig. Så länge jag nu har lust att hålla på.

Fixade sista småpillet i eftermiddags med dukar med mera, så ska snart tända lite ljus och sätta mig och njuta av min höststädade lägenhet, med ny pläd om mig. Illamåendet hänger i. Tog en ny tablett vid fem och vågar inte ta någon ny än på ett tag. Man får bara ta tre per dag. I morgon räknar jag med att det har lättat. Är två dagar har jag för mig som det brukar hänga i, nu sedan jag började med här giftet som jag inte tror gör någon verkan.

Diafragman är fortfarande 90 cm. Mätte idag.
Nu önskar jag bara er som läser en skön kväll och fin helg.  

Inga kommentarer: