onsdag, oktober 14, 2015

INTE MYCKET ATT FÖRTÄLJA

Ytterligare en bild från anno dazumal, kan vara 2003. Tröjan är ena avkommans där K.K inte står för min tolkning av det. Men jag tyckte den passade bra att ha på ett kort till dejtingsidan där syftet var att hitta knullkompisar. Jag gick alltså inte omkring med tröjan på mig *ler*.

Jag har hela dagarna på mig att blogga, ändå kommer jag inte till skott förrän framåt kvällen. Jag gör inget vettigt alls om dagarna men tiden går fort trots det. Idag är slemmet och rosslandet tillbaka. Det var för bra för att vara sant haha, kan ju ha varit Kortisonet som var den dämpande faktorn igår.

Jag har inte så mycket att förtälja eftersom dagarna är ganska innehållslösa. Jag hoppas andningen blir lättare snart, så jag kan strukturera upp det lite. Finns ju en hel del som borde och kan göras, men då måste jag röra mig en del och det funkar ju inte just nu. Inget illamående har jag känt av tack och lov.

Jag har uppdaterat länken här ovan med de sista månaderna. Blir väl en uppdatering till innan året är slut. Sedan vore det ju kul om jag nästa år kunde ha en länk typ " mår bra utan gifter". Drömma kan man alltid.

I morgon blir det myrsteg ner till vårdcentralen igen.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Behandlingen leder fram till nya länkar!

Tänkvärd text på T-shirten. KK är väl sexpartner, som man inte har längre relation till. Man passar passar bra ihop med KK och har återkommande sex med utan krav på monogami.

Gretas Svammel sa...

Precis..Hans-E..