torsdag, oktober 15, 2015

TRÖTT och FRYSER

Idag tog jag mig vatten över huvudet. Men jag klarade av det med mycket möda och stort besvär. Jag lunkade med krypfart ner till vårdcentralen för att lämna två rör med blod. Fint väder och var riktigt skönt. Jag har tagit fram kappan nu som jag inte kunnat haft på två vintrar på grund av magen. Lite tight är den även nu, speciellt om jag har tröja under, men går ändå att använda. I november tänker jag ta fram den röda jackan som jag inte heller kunnat haft och jag hoppas att magen inte ökar så jag kan ha den ett tag.
Mätte diafragman idag och den var oförändrad 89 cm, kanske till och med 88.5 cm.

Nåväl, handlade efteråt. Inte mycket, för snålar nu med de små ören jag har kvar. Hade med busskortet för meningen var att ta bussen hem. Men så fick jag för mig att testa att gå hem i stället. Kanske inte den klyftigaste iden när läget är som det är, men det gick som sagt. Med många stopp, små steg och pustande och stönande så kom jag hem. Inget jag tänker göra om förrän andningen blivit åtminstone lite bättre.

Just nu känner jag mig som kokt spagetti, otroligt trött och orkeslös. Inte tänkbart att det beror på den tidigare ansträngningen, utan har nog med sjukdomen och gift att göra. Magen spökar lite, inte illamående. Känns mer som sådan värk man kan ha när magen är tom och man är hungrig. Nu är det inte så jättelänge sedan jag åt, så kan inte bero på hunger. Fryser gör jag också, så ska snart vira in mig i en pläd och lägga mig i soffan. Sover jag en timma så gör det inget.  

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Du är verkligen duktig, som pressar dig igenom promenaderna. Du investerar i hälsokapital

Gretas Svammel sa...

Jag ser det mer som dumt... Hans-E... man ska lyssna på kroppen.