söndag, augusti 02, 2015

SKOG, SOL, ROSE A I PRIDEPARADEN

Det blir en del bilder, men det är väl inte helt fel. Även om det inte är lättklädda bilder. Inget bad igår, för tyckte inte det var riktigt full sol med klarblå himmel. Men på tisdag sägs det att det ska bli badväder så då hoppas jag på det.

Det blev istället en tur upp till skogen efter Nyhetsmorgon och lite småstyr. Jag vet inte vad de gjort med skogen för några stigar mynnade ut i ingenting rätt vad det var. Eftersom mitt lokalsinne är noll är stigarna min kompass. Fast jag gick ju vilse ändå en gång, så någon garanti är det ju inte.  

Första gången stigen tog slut gick jag tillbaka och hittade en annan stig. Andra gången såg jag en stig längre fram så då fortsatte jag in i skogen. Försökte ta ut riktmärken men villade bort mig ändå på tillbakavägen. Jag hittade ut, men inte på samma ställe som jag hade gått in. Nu gick jag in nära samhället så var inte minsta orolig för att inte hitta ut.

Det är så himla fridfullt att bara lunka omkring där i skogen. Plockade lite blåbär och åt på vägen, där det fanns några kvar. Samtalade lite med universum i tankarna. Gör ni det också *ler*? Tänkte det kunde ge mig något bra råd hur jag kan förbättra min ekonomi. Jag är så trött på att aldrig kunna köpa ens det jag behöver.

Plötsligt låg ett träd över stigen och då tänkte jag, att ligger det ett träd över stigen så är det nog meningen att jag inte ska gå längre. Så här vände jag tillbaka.

Istället för att gå hem, för det blev ju riktigt fint väder och jag hade ju inget bestämt som jag skulle göra, så tog jag svängen upp till vattnet och gick där en bit. Jag brukar ju orera om änderna som inte syns till längre, men igår fanns det några därav två ungar. Så det var lite kul.

Hemma vid halv fyra och då var det full sol på balkongen. Fixade mat och satt där och lapade sol till över fem. Inga problem att stå ut eftersom det fläktade.

Idag blev det också frukost i soffan med Nyhetsmorgon. Hade tankar att sedan gå runt vattnet med stavarna, men blev sittandes med block och penna. Sedan drogs jag till datorn för att lägga in bilderna, kolla nyheter, mail och blogga. Nu börjar jag bli lite småhungrig så ska gå och koka några potatis. Det blir bara mosad potatis med lite grädde och sallad med groddar. Men det duger gott. Efter det tillbringar jag en stund i badrummet med min tvagningsprocedur och kanske massagestrålar.

Letade prideparadbilder och avslutar med de två jag hittade med Rose Alliance. Gläder mig att Jasmine fortfarande är med där på hörnet. Jag hittade dem på Prides hemsida

Kul att Barden var med på vagnen. Egen erfarenhet har han skrivit på bröstet.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Tur att du hittade hem
Igen!

Gretas Svammel sa...

Ha ha, ja det var tur...Hans-E... men den här gången var jag inte så långt in.