måndag, augusti 03, 2015

DET MINSKAR SÅ SAKTA

Ibland går tiden så himla fort. Satte mig här vid sex för att fixa bilder och blogga. Så plötsligt närmade det sig halv åtta och jag hade bara suttit och gjort allt möjligt annat. Googlade "Rose A på Pride" för att eventuellt hitta någon artikel eller annan blogg som bloggat om det. Hittade två, förutom Motpol. En blogg av en sexarbetare. Känner inte till några aktiva sexarbetarbloggar längre. Men hittade då denna ifall någon är intresserad. Nu skrev hon inte något speciellt om Pride. Den andra bloggen har en hel del bilder om någon vill se. Jag kopierar inte och lägger ut här, utan ni får klicka in till henne och kolla.

Bilden togs i morse. 87 cm eller möjligen 87.5. Det sista när jag drog ned måttbandet. Jag gör ju så för att hitta tjockaste stället, men själva diafragman var 87 cm. En minskning, om än liten. Nästa mätning om fem dagar. Jag skulle vilja komma ner till 80 direkt. Inget kul att fota sig när man ser ut som man gör. Tog några bilder i duschen igår som nog kommer någon gång i veckan. Även om man blir less när man ser hur man ser ut, så är det som det är. Jag lär aldrig få tillbaka den kropp jag hade för några år sedan. Den var väl inget att hurra för då heller, men jag var nöjd med den. Till skillnad mot nu.

Vi struntar i det. Jag är glad ändå. För att jag fortfarande mår bra. Det är bara hostan och slemmet i lungorna jag vill få bukt med också. Det är bättre men långt ifrån bra. Jag läste för ett tag sedan om att pepparrot var bra mot slem. Jag minns inte hur det stod, men jag fastnade för just slem. Dels för att jag har det i lungorna och dels för att cancertypen jag har är en slembildande sort. Så jag funderar på att köpa en färsk pepparrot. Hur jag ska få i mig den vet jag inte *ler*. Ni tycker väl att jag är tokig och det är jag kanske.

Idag tog jag med stavarna på en runda runt vattnet. Varmt har det varit men lite moln eller kanske mer soldis. Jag försökte hålla lite fart, men sackade av efter en stund. Tog faktiskt även ett litet vil på en bänk. Det är bara att acceptera, men jag märker i alla fall att orken blir bättre och bättre. 
En stund på balkongen fick det bli idag också. Mössan tog jag på mest för skojs skull.

I morgon kan det bli en cykeltur till badet om det är badväder. Och solväder. Jag hoppas det blir så.      

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Grattis till att diafragmamåttet minskar. Behandling och motion ger effekt.

Trevligt att du börjar fota igen. Du ser fin ut! Var glad åt dina fina härliga bröst!

Gretas Svammel sa...

Det är bara att hoppas...Hans-E.. att behandlingen fortsätter ge effekt.