torsdag, juli 23, 2015

UTFLYKT

Det blir nog inget långt inlägg i kväll. Känner mig lite trött så ska ta med något ätbart och parkera mig i soffan snart. På bilden sitter jag hos broder och äter jordgubbar, som ena syster yster hade med sig.
Blev en rätt trevlig utflykt faktiskt, men jag märker att jag lättare blir trött i huvudet nu av allt prat i mun på varandra. Blev snudd på yr ett tag då det pratades på tre ställen runt mig.

Riktigt kul var det att brorsdottern kom dit också med sina halvstora barn. Vi umgås ju inte så mycket i vår släkt, eller jag umgås inte mycket med min släkt kanske stämmer bättre. Så det var många år sedan jag träffade henne.

På hemvägen tog vi en liten omväg för att se stugan som mina systrar bott i. Här bodde min mamma och pappa med fem barn från 2 till 12 år. Men bara i några månader innan de flyttade till grannhuset som de egentligen skulle ha, men som inte var inflyttningsklart med en gång. Det är rivet nu och jag tror inte det var så mycket större det faktiskt. Bakom till vänster låg ladugården kvar som de hade kor och grisar och höns i. Fem år bodde de där innan de 1954 flyttade dit där jag strax efter föddes.

Jag kände inte på dörren och den var säkert låst. Annars hade det varit lite kul att se även invändigt. Ångrar nu att jag inte ens tittade in genom fönstren. Varför gjorde jag inte det?

Kom hem vid sex och har kollat nyheter, mail och lagt in och fixat korten. Och nu ska jag som sagt äta något till mitt rosa piller. Tror det blir en veg. panpizza, det är smidigt och enkelt. Tvätta bort mascaran först. Märkte när jag målade mig i morse att fransarna blivit kortare. Inte så kul. De ska inte påverkas av giftet jag knaprar nu.

Inga kommentarer: