söndag, juli 19, 2015

MAT och VÄDER

Gårdagens mat vill ni säkert se haha. Ser kanske inte mycket ut för världen, men blomkål har jag gått och varit småsugen på ett tag. Och sist jag handlade hade de små behändiga huvuden.
Pärmen bredvid är en av två med handskrivna gamla alster. Det var en del av vad jag ägnade gårdagen med efter Nyhetsmorgon. Jag läste naturligtvis inte igenom allt, men syftet var att rensa bort sådant jag inte tyckte var något att spara på. Den andra pärmen tar jag en annan gång, den innehåller mest dikter så är nog inte så mycket att rensa där.

Och så här såg jag ut då. Höll mig inomhus hela dagen igår och det råkade bli samma idag. Är inget kul väder att gå ut i. Läste att årets juli varit varmare än normalt. Svårt att tro, men slår man ihop de fem högsommardagarna plus i fredags så blir kanhända medelvärdet så. Enligt experterna så lär inte resten av månaden bjuda på någon mer riktig sommardag. Inget man kan påverka och man får vara glad för de dagar som varit soliga och att jag mått så bra att jag kunnat utnyttjat dem.
Augusti kan ju bli kanon och soliga, varma augustidagar är mer behagliga än heta högsommardagar.

Då är mat och väder avklarat *ler*. Det händer ju inte så mycket hos mig så finns inte mycket att skriva om. Fast jag brukar ju normalt kunna skriva massor om ingenting. Idag sitter jag med skrivprojektet och pillar lite. Tänkte att det skulle lossna och jag fick flyt. Men så verkar inte ske. Jag har också skrivit ner några frågor till läkarbesöket. Trodde jag skulle ha massor av frågor, men fick bara till tre. Kreativiteten är tydligen blockerad idag. Fast jag satt en stund med Photoshop förut och gjorde några alternativa blogghuvuden till september.

Försöker memorera i skallen att jag ska ta en stavpromenad efter frukost i morgon. Hur det sedan blir återstår att se. Eftermiddagen tänkte jag ägna åt att fortsätta med skrivprojektet. Även om jag inte har lust ska jag banne mig tvinga mig. På onsdag är det dags för vårdcentral och provtagning igen och samma nästa onsdag. Varför de vill ha prover två veckor i rad vet jag inte. Men är säkert någon mening med det. Kanske för att se om något ändrat sig på en vecka.

På torsdag ska jag ut och åka med mina gamla ystra systrar. Ska besöka broder igen som vi gjorde förra året. Kan vara trevligt att se något annat än omgivningarna här och i stan. Mycket tjatter lär det bli, men det är sånt man får ta.
Nu ska jag återgå till skrivprojektet en stund och se om det går bättre nu. 

Inga kommentarer: