söndag, mars 22, 2015

PYSPUNKA

Bild från i fredags då jag fick paket. De är otroliga ungarna, jag har nyss fått en skrivare. Nu fick jag en stavmixer.
Fredagens fantastiska mående höll i sig fram till kvällen, då jag fick en lustig kraftig skrällhosta. Gjorde ont i både bröst och hals vid hostningen. På lördagen ändrade den karaktär till den vanliga slemhostan igen. Men då var läpparna torra som ökensand och jag hade en fadd smak i munnen. Annars mådde jag bra även då. Då var vi borta och firade en annan familjemedlem.

08-folket kom ju också ner och jag tog med den äldre minimänniskan hem hit. Exet skjutsade hem oss. Gick jättebra. Ungarna skulle laga trerätters på kvällen och ha det lite mysigt ihop, så kunde vara skönt för dem att bara ha en liten parvel att sköta om. Både minimänniskan och jag somnade i soffan på kvällen. Folket kom sedan och sov över till idag.

Idag har jag varit helt urlakad från det jag vaknade och är än. Skulle tvättat i eftermiddags, men fanns ingen ork till det. Från det att 08-folket åkte vid elva så har jag sovit i soffan. Ätit lite rester från i fredagskväll och sedan sovit igen. Inget kul, men med tanke på att jag mådde bra både fredag och lördag så var det nog inget annat att vänta.

Nu blir det soffan igen och i morgon förmiddag en promenad ner till vårdcentralen i kylan. Något jag bävar för redan nu.  

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Hoppas illamåendet försvinner och du får blir bättre efter vila. Rena julafton alltså med två hårda paket

Gretas Svammel sa...

Mådde illa gjorde jag inte...Hans-E... men var helt utan ork och kraft.