söndag, mars 15, 2015

BÖRJADE BRA, MEN BLEV SKIT

Jag orkar nog inte lägga ut texten så mycket idag. Jag mår nämligen skit. Men igår lördag mådde jag prima fram till fem ungefär.
Efter Nyhetsmorgon skurade jag av solstolar och städade sedan balkongen.

Efter det promenad till ICA. Men det var bara i solen som det var skönt. Jag blev till och med kall om fingrarna på hemvägen.

Annars kan man ju inte annat än njuta av vårens första värmande solstrålar. Så jäkla underbart. Som parentes kan jag nämna att jag såg årets första tussilago i torsdags genom bussfönstret. Hela dikesrenen var full nästan.

Kunde inte låta bli att köpa en liten blomma för 14 kr och ställa på balkongen. Men jag tog naturligtvis in den framåt kvällen. Satt sedan rätt länge på balkongen, slafsade bland annat i mig en skål grönsakssoppa.

Vid fem såg jag reprisen på "Renées brygga" och då började skitmåendet så smått. Redan på ICA kände jag av nacken igen. Tyckte och tycker att det var lustigt eftersom det varit lugnt i två dagar. Riktigt jobbigt blev det och det gick upp i huvudet och värkte även där till slut. Så jag satt i min fåtölj till 23.00 typ och tyckte synd om mig själv. Hostar ju fortfarande och vid varje hostning gnällde jag för mig själv så ont gjorde det.  Hade tinat jordgubbar som jag skulle äta till tv-n, men när jag lämnade fåtöljen så slängde jag dem. Jag småfrös mellan varven och kände mig varm inombords, men var kall om både händer och ansikte så feber var det inte. 

Somnade direkt jag lade mig men vaknade stup i ett av hostan och slemmet. Kände efter varje gång om huvudvärken släppt men inte. Jag har ju i stort sett aldrig huvudvärk så låg och oroade mig att det kunde vara början på en stroke. Man blir lätt nojig så här och blodpropp är ju en biverkan av Avastinet. 

Idag känns det bättre i nacken och huvudvärken är så gott som borta. Men i stället mår jag illa, är trött och småfryser. Gick och tog en illamåendetablett nu innan jag började skriva. Få se om det blir bättre. Jag ska inte lägga mig i soffan och inte i fåtöljen. För en gångs skull ska jag lägga mig i sängen. Jag är ju lite anti mot att ligga i sängen mitt på dagen. Men jag tror nacken mår bättre av det än i soffan. Kan ju hoppas att jag sover bort eländet, så jag får i mig lite mat i eftermiddag. Och att jag mår bra i morgon.   

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Synd om dig.Hoppas du sover bort eländet

Gretas Svammel sa...

Ja...Hans-E...jag tycker också synd om mig ha ha. Men det är smällar man får ta och någon gång ska det väl bli bättre.