söndag, mars 08, 2015

BLÅSTEN SABBADE SOLANDET

Tog kort på magen igår, eller mer rätt diafragman. Den växer, vilket jag ju visste den skulle göra. Men den ökar så fort och då ökar även hostan och otympligheten. Ska mäta omkretsen på torsdag för att se hur lång tid det tar innan det händer något efter att jag börjat med cellgifterna.

Helgen i övrigt har varit toppen. Intensiv förstås som det ju blir med små minimänniskor runt sig, så är en smula trött nu. Om bara ett par veckor kommer de ner igen och jag hoppas verkligen jag är någorlunda pigg då.

Något solande på balkongen har det inte blivit i dag. Jag kollade läget, men det blåste som attan så avstod utan något större besvär. Men vi var ute på förmiddagen och fick sol på oss. En annan avkomma kom och gjorde oss sällskap i går också och sov över natt. Var riktigt trevligt att ha både små och stora barn huserandes i köket och fixa maten till kvällen. Lika trevligt att idag baka sandkakor med samma barn *ler*.

Nu ska jag inte göra mer idag än att plocka ur diskmaskinen. Jag har lite sug i magen, trots att jag ätit så jag gör det nog bekvämt för mig i soffan. I morgon ska jag vara på sjukan före tio och lämna prover.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Du ser pigg ut trots dina utmaningar. Trevligt att umgås med barn och barnbarn

Gretas Svammel sa...

Jag är ganska pigg än så länge...Hans-E... Kanske inte som för två år sen *ler*, men sedd till omständigheterna klagar jag inte.