fredag, mars 06, 2015

AVKLARADE SAMTAL och SLAGITS MED EN KORK

2006. Det är rätt länge sedan. Jag minns inte om jag började resa iväg för att få hela biten på senhösten 2005 eller under 2006. På bilden är jag i alla fall på ett hotellrum antingen i Stockholm eller i Jönköping. Troligen nyduschad och förbereder mig inför ett besök. Hittade bilden när jag letade efter bildspelen och förmodligen har jag aldrig använt den eftersom jag visar för mycket av ansiktet och tar man bort ansiktet skulle det bli en ganska ointressant bild.

Det var då, nu är det 2015 och en helt annan situation. Fredag idag och en helg jag ser fram emot. Främst förstås att träffa dotter och minimänniskor och sedan en utlovad solig och vårvarm söndag. Att sedan nästa vecka inte blir så kul är smällar man får ta. Och hur jag mår nästa helg det vet vi inget om idag.

Jag har inte kommit till skott med städningen ännu, men efter bloggandet kör jag i gång. Sedan blir det en äggsallad framåt sena eftermiddagen. Men jag har tagit mig i kragen och ringt lite. Telefonen är ju inte direkt min bästa vän som de flesta vet. Jag ringde tandläkaren och ändrade tiden till 1:a april och då bara undersökning. Vågar mig inte nu på något som framkallar blödning av tandköttet, typ ta bort tandsten.
 
Jag ringde även Förvaltningsrätten angående mitt återbetalande av aktivitetsstödet. Som jag nu betalat klart så nästa månad har jag 500 extra att hushålla med. Jag skickade in överklagan i september, fick en underrättelse 11 oktober att jag kunde yttra mig innan den 13 oktober. Eftersom det inte fanns något att tillägga och jag dessutom knappt skulle hinna det på dessa få dagar så brydde jag mig inte om det. Sedan har jag inget hört.
Svaret jag fick idag var att mitt ärende inte var avslutat. Oftast tar det ett år så jag skulle inte räkna med besked innan sommaren. Då vet jag läget i alla fall, för man undrar ju när det drar ut så på tiden.

Kan ni gissa vad det här? En kamera på fall *ler*. Pallrade upp kameran på fläkten för att ta nedanstående bilder och såg inte att ena benet på stativet stod halvvägs utanför. Som tur var tog kameran ingen skada när den for i golvet. Jag är så klumpig nu för tiden.

Och klen. Hur jag än försökte så fick jag inte upp C-vitaminburken jag köpte i går. Jag försökte i går också men gav upp och tänkte att någon av ungarna fixar det på lördag. Jag har ju fått upp andra burkar där man liksom ska klämma åt på sidorna samtidigt som man vrider. Testade förstås även idag med tron att jag var starkare idag ha ha. Lika omöjligt idag så tog fram en tång och vred bort bit efter bit på korken.

Fast besluten att korken skulle bort.

Och vips så fick jag loss den. Skam den som ger sig kan man säga.

Läste att en dansk professor i sexologi förslår att porr ska ingå i grundskolan. Ja visst, jag håller med. Men inte enbart utan tillsammans med värderingar, gränser etc. Den idén har jag nämnt ett antal gånger. Jag tror det är många ungdomar som inte har vuxna som de kan diskutera sex med. Många som får sin sexualundervisning via porren och tror att det är så det ska vara. 

Sedan det här med tekniken. Ibland blir man mörkrädd på riktigt, men det kan ju bero på att jag tillhör en äldre generation. Nu ska man kunna ladda mobilen med möblerna läste jag en dag och nyss såg jag en vibrator (dildo) med kamera. Hur intressant är det att leka gynekolog? 
    
De filmer och bilder som vibratorn tar kan sedan laddas upp till en mobiltelefon eller dator, eller sändas direkt till någon annans telefon så att en partner kan detaljstudera exempelvis en orgasm.

Man kan tro det är 1:a april varje dag *ler*. Det som för bara 10 -20 år sedan var seine fiction är idag helt verkligt. Klart man ska försöka hänga med sin tid, men någon måtta får det väl vara. 
Nu väntar dammsugaren och jag önskar TEVLIG HELG.   
 

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Vacker sexig dam på kortet. Det är du fortfarande!

Dildo med kamera är konstig uppfinning. Som tycker jag bäst om känna och smaka fitta i vekligheten.

Sexundervisning i skolan är mycket viktig. Ännu viktigare är samtalen med föräldrarna. Porr kan nog vara bra som en del i informationen. Men viktigast för en ung man att betona känslor och närhet till kvinnan. Med bara porr som info för en ung man kan jag få en skev bild av hur stor kuk jag skall ha och hur uthållig jag skall vara. Sen är dialogen med kvinnan fundamental. Ta reda på hur hon vill ha det. Alla unga kvinnor vill inte suga kuk eller bli sprutade i munnen.

Gretas Svammel sa...

Ja, bara porr blir lite snett... Hans-E... och kommunikation är alltid viktigt.