fredag, februari 20, 2015

TREVLIG HELG

Bild från -07.

Blir bara några rader denna fredag. Jag är så jäkla trött på denna mage, både storleken och att den spökar som den gör. Längtar efter att känna matlust och sug efter vissa saker. Nu äter jag små portioner mat bara för att lugna magen och för att få i mig näring. Nu i eftermiddags blev det en tallrik spagetti med chilisås. Så nu är jag proppmätt och magen stenhård, ändå suger det i magen. Skitjobbigt.

Hade ingen ork att gå ut med brevet idag, men avkommorna som dyker upp i morgon eftermiddag postar det åt mig. Lite sent med tanke på att det är kort månad, men jag hoppas jag hinner få pengarna i tid.
Ungarna köper med mat och lagar här och hur många som sedan sover över vet jag inte. En i alla fall. Jag kommer väl inte att vara något uppiggande sällskap, men de vet ju läget och jag tycker det ska bli kul att träffa dem.

Efter frukost, dator och ett vil, så bäddade jag rent och drog sedan runt med dammsugaren följt av golvmoppen. Det är ett pustande och stönande vad jag än gör numera som innebär minsta ansträngning. Men jag hoppas det snart är ett minne blott.

Tittade på reprisen av "Jordskott" i går. Det verkar lovande tycker jag.
Nu önskar jag er som läser en TREVLIG HELG

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Hoppas att du får en trevlig helg. Kommande läkarbesök sprider väl ljus över trötthet och mage.

Läcker och sexig bild på en vacker kvinna!

Gretas Svammel sa...

Visst...Hans-E...jag ser fram mot läkarbesöket, så det blir någon ordning på min kropp.