fredag, februari 27, 2015

SEG EFTERMIDDAG

En några år gammal bild som jag hittade bland använda bloggbilder. Är ingen ide att lägga in något lättklätt eftersom jag ändå snart måste radera det.

Varit segt att ta mig för något i eftermiddag. Hade tänkt pyssla lite med hemsidan, men kände inte för datorn alls. Plockat och styrt lite här och var. Körde ut näsan på balkongen för att känna efter om jag skulle gå en liten promenad. Men det var kallt och ruggigt så tog en meditation istället och slumrade förstås till en stund.

Nu satte jag mig här för att önska er en trevlig fredagkväll tillika helg och för att betala mina räkningar ifall det kommit in pengar.
Tv i kväll blir väl Lets dance. Lite synd att de valt att sända Babben samtidigt, kan jag tycka. Men ser inte klart Lets dance för slår över till tv24 halv tio och ser reprisen av Arne Dahl.

Det har blivit så sent nu sista tiden när jag lagt mig så känns som länge sedan jag läste. Få se om det blir en lässtund i helgen, vilket får bli i morgon i så fall. På söndag är det dags för tvättstugan igen och idag aviserade sonen att de eventuellt kommer en sväng då.
08- ungen fick för sig i tisdags efter min dag på sjukan, att hon skulle ta ungarna och komma ner nästa helg. Ville träffa mig innan jag började med gifterna igen.

Ja, ungarna är alltid välkomna. När de vill. Och jag förstår 08-ungens resonemang. Vi vet ju inte alls hur jag kommer att må sedan. Jag hoppas förstås bra *ler*. Att sedan våren så sakta är på väg, gör det kanske lättare att stå ut. Fem månader med gift varje vecka och ännu en sommar som inte kan utnyttjas till fullo. Undrar hur det är nästa sommar. Fast det vill jag inte veta. Det är här och nu som gäller och just nu är det räkningarna som står på tur.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Tråkigt att du måste ta en ny match. Men bra att det finns bra vård. Du är en viljestark kvinna som kommer att vinns.

Hoppas du lägger in lättklätt på hemsidan. Jag har testat några på nya bloggen

Gretas Svammel sa...

Jag har ju inte så många nya bilder till hemsidan...Hans-E..