söndag, mars 01, 2015

I SKOGEN I SOLEN

Jag skriver inlägget först så får jag se om jag hinner uppdatera bloggen sedan. Annars blir det i morgon. Det har inte blivit mycket dator idag. Hade tänkt att få ordning på hemsidan idag, men den är så knäpp. Loggade in mig dit en stund nu nyss, men fastän det ser okej ut på redigeringssidan så blir det fel när man publicerat. Radavstånd blir inte som det ska och länkar grötar ihop sig etc.

Tänkte dra helgen lite snabbt. Hur snabbt *ler*, det märks. I går efter Nyhetsmorgon traskade jag upp till skogen. Inte varit där sedan i oktober. Kondisen är fortfarande noll, men annars mår jag bättre än på länge. Det är så himla fantastiskt. Lite över en timma var jag ute.

Riktigt vårväder var det nästan igår med solsken. Tyckte solen värmde lite, fast kanske bara var inbillning. Skönt var det i alla fall.

Syrenknoppar. Snart så blommar de. Lite tidigt att titta efter tussilago på min breddgrad, men gjorde det ändå. Fanns förstås inga. Men snart så.

Idag har det varit ganska långt från vår. Grått och småduggigt. Sonen med sin kärlek kom frampå dagen.

Ungarna är helt underbara. Jag nämnde ju förra helgen att skrivaren var kaputt. Men kunde ju aldrig tro att de skulle samla ihop och gå och köpa en åt mig. Jag blev naturligtvis jätteglad, men önskar att situationen inte var som den är. Jag vill ju kunna klara mig själv.

Lite lustigt var det här för jag hade funderat lite. Nu när jag mår skapligt och kan gå och röra mig så hade jag en liten tanke att åka in till Tornby och kolla upp min Sibakredit och fråga lite om trådlöst mm nu i veckan.  Innan det börjar fyllas på med vätska igen. Men nu behöver jag inte alls bry mig och det är himla skönt. Man kan köra trådlös skrivare till min dator om det även finns usb så man kan koppla den till datorn. Som på min gamla.

Tvättstugan har jag roat mig med i eftermiddag och precis när jag skulle fixa mat mellan maskinerna så ringde broder. Det hör inte till vanligheterna så det fick ta den tid det tog. 45 minuter. Det blev sedan sent med mat idag för det är väl ungefär en timma sedan jag tog med en skål rykande het rotfruktsgryta hit till datorn. Ska ta resten i kastrullen till tv-n som jag snart ska sätta mig vid.

Inga kommentarer: