måndag, januari 12, 2015

SÅNT ÄR LIVET

Här masserar jag in ricinolja på skulten. En test att se om håret växer fortare av det. Normalt växer ju mitt hår ganska fort av sig självt, men det är väl inte något normalt läge just nu.

Jag fixade även kylskåpet igår och det känns skönt. Ja som ni kunde läsa i går så kändes det rätt uppåt under gårdagen. Skrev lista på saker att göra i veckan nu. Inga stora saker alls, för vet ju att det går upp och ner.
Idag skulle jag gå ner till samhället och handla lite och sedan städa av. Enligt min lista.

Men det är bara att inse att kroppen besitter inte den ork som jag gärna vill och som jag inbillar mig. Jag sover ganska länge på morgnarna nu, till halv nio- halv tio och det är helt okej. Antar att kroppen behöver det när jag undviker att sova på dagen.

Framåt tolv när frukost och datorsurf var klart och jag skulle bereda mig för att traska ut så kände jag mig jättetrött. Jag tar igen mig i fåtöljen en stund tänkte jag, innan jag går. Svårt att koppla av eftersom jag hade bestämt att handla och städa och tiden bara gick.
Till sist ändrade jag tankesättet, var ju inget tvång att göra något av det egentligen. Mjölken räcker åtminstone till två frukostkaffe till.

När jag kommit till den slutsatsen blev jag alldeles lugn och kroppen slappnade av. Så jag har mest suttit i min fåtölj i dag och gjort minsta möjliga. Utan dåligt samvete.
Få se vad kroppen vill i morgon. Kanske får bli varannandag aktiv och varannan dag vila, så här i början. Undrar hur det är för andra efter en cellgiftsbehandling? Jag vet ju att det finns de som jobbar under tiden, inte heltid men de veckor de mår bra. Jag hade ju aldrig några måbra veckor de sista fem omgångerna ( 15 veckor ).

5 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Spännande recept för att få fart på hårväxten. Kanske funkar på gubbar också.

Du ser nöjd ut vid kylskåpet.

BC sa...

Låt bli ricinolja .Den har motsatt effekt du kan fråga vilken frisör som helst .

Det finns inga mirakelkurer som funkar ,du kan vara förberedd på att ditt hår förmodligen inte kommer ha samma kvalitet som innan utan förmodligen vara tunnare .

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,

En underlighet hände då jag sökte up din blogg idag. Hamnade på ditt inlägg från 31 augusti 2009. Kom sedan vidare till rätt datum via blogg huvudet.

31/8 var iaf trevligt med en fin topless bild på dig i trånga jeans. Läcka tuttar😄!

Gretas Svammel sa...

Man är nöjd...Hans-E.. när man lyckats åstadkomma något *ler*.

Det var nog meningen du skulle hamna på just det inlägget ha ha

Gretas Svammel sa...

Jag vet... BC... det är olika åsikter om ricinolja. Men jag ska ändå testa.

Förstår att håret inte är samma som tidigare när det växer ut. Oftast krulligt sägs det.