tisdag, januari 27, 2015

ORGASMERAT och PROMENERAT

Mörkt är det ute och inne sitter jag och småfryser. Hur mycket har jag tränat upp min kropp idag då tror ni ? 50 situps, 30 sek plankan, 10 hantellyft, 5 armhävningar och 5 min rockring. Nej, det där trodde ni inte. Det är bara en önskedröm, men jag ska dit.... någon gång. Jag har i alla fall rört mig lite mer än i går och det är vackert så. Men 10 situps gör jag nästan varje morgon och några benlyft med raka ben. Sedan är jag klippt slut. Rockringen testade jag igår kväll och jag kunde ingenting längre. Den damp i golvet hela tiden och efter mindre än en minut var jag andfådd.

Nu har jag ägnat en halvtimma åt att leta efter inlägget med videon jag lade ut när jag rockade med rockringen. Men jag orkade inte fortsätta. Jag har ingen aning om när det var. Och nu hann jag inte mer än skriva det här sista så ringde telefon, så nu har jag även pratat ännu en halvtimma typ med en bekant. Man kommer lätt av sig i skrivandet när det blir sådana här avbrott, men det var förstås trevligt att prata med den här personen. Vi har nog inte pratat i år så fick dra det senaste om läget.

Jaha, vad har jag gjort i dag då? Promenerat ner till samhället och handlat lite bl.a. Fick en ide att någon dag göra köttfärsgryta, på quarnfärs förstås. Jag har aldrig gjort det vad jag minns. Det enda jag gjort med färs är köttfärssås och paj och taco och crepes. Köttbullar förstås men det är en annan sak. Nu tänkte jag blanda potatis, selleri, purjo, lök, vitlök, chili och quarnfärs (brynt ) och tomatpure och buljong. Återstår att se om det blir ätbart. Idag hoppar jag över lagad mat. Jag är inte speciellt hungrig och har småätit oliver och lite annat.

 
Vad vill hon säga med den där bilden, tänker kanske ni? Tja, visa tjockmagen ha ha. Och att håret börjar komma. Körde med ricinolja följt av dusch innan jag gick. Syns det att jag nyss har fått en orgasm? Massagestråleorgasm. Men det tog tid för att vara mig, så tänkte nästan lägga av. Det är inte riktigt som förr måste jag säga. Det är skönt men det infinner sig inte riktigt någon kåthetskänsla eller småpirr.  Men så plötsligt känner jag att det är på väg och sedan världens orgasm... och det var himla skönt. Blev nästan darrig i benen.
Drog sedan på avkommans jeans som jag fick med hem och det är därför jag fotar. Syns kanske inte att det är jeans, men de var riktigt sköna. Och jag glad att jag kunde ha dem och inte var de för långa heller. Jag har dem fortfarande på mig. Ibland är det bra med barn *ler*. 
 

 Blev sugen på chokladpudding i affären. Jag har nog nämnt det förr, att jag kan bli småsugen på något och sedan när jag har det är det inte alls gott. Jag åt halva, sedan blev det för sött och sliskigt. Vet inte om kroppen försöker tala om att den vill ha kolhydrater för köpte även en källarfralla till frukosten i morgon. Jag äter ju normalt annars bara mörkt bröd och husman.
Några cocktailtomater blev det också och dem ska jag nu snart gå och dela och strö på örtsalt och ta med till tv-n. Ihop med resten av oliverna.

Men först ska jag köra en sista runda på datorn och sedan testa om jag kan hålla kvar rockringen, åtminstone i en höftknyck.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt. Håret kommer och fittan har vaknat till också! Fortsätt så Greta!

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Grattis till att håret börjar synas igen. Du ser glad ut!

Bra början på att bygga upp kondition igen. Små steg först som ökas på vägen mot bra fysik.

Klart att du blir glad efter en orgasm. Det är nyttigt att onanera. Jag blir också glad efter onani. Märker också att spermaproduktionen blir bättre då jag runkar dagligen

Gretas Svammel sa...

Visst...Anonym... men det sista är det som jag skrev si och så med.

Gretas Svammel sa...

Ja ... Hans-E.. det är små steg. Väldigt små steg.