söndag, december 14, 2014

TREDJE ADVENT och SNART ÄR TÅLAMODET SLUT

Tredje advent och snart är det jul och nyår och så äntligen nytt år. Jag kollade upp AF:s öppettider och de har öppet fredag 2/1, så då är det bara att traska dit. Då måste jag ju bara må bättre än nu. Jag börjar faktiskt att tappa tålamodet. Det har säkert en del med psyket att göra också, för jag såg ju fram emot att bli klar med behandlingarna och även om jag förstås inte räknade med att må bra direkt så räknade jag definitivt inte med att må så här dåligt. Speciellt inte då jag fick blod nära inpå att jag slutade.  Jag ska ge det till torsdag. Är jag inte bättre då så ringer jag onkologen. På onsdag är det en vecka efter sista giftinvasionen och då borde det ta mig sjutton vända. Inte för jag vet vad onkologen kan göra, men jag är så himla less på denna orkeslöshet. Jag vill så mycket men kroppen säger ifrån.

Ingen sol idag som jag har för mig att de lovade så jag häckar inne och gör i stort sett ingenting.

Satte mig och skrev julkorten efter Nyhetsmorgon. Inte jättebetungande, men blev ett vil i soffan efteråt. Nu sitter jag här men ska snart lägga mig i soffan igen. Till och med att läsa och koncentrera sig på vad jag läser är stundtals jobbigt. Även att hålla i boken för länge är jobbigt.  Nu slumrar jag även till då och då, vilket jag också stör mig på. Men jag ska låta kroppen få sköta sig själv och bestämma fram till torsdag. Sedan tar jag över kommandot. Om det går. 

Jag fixade gårdagen med ungarna i alla fall och det var jättetrevligt och mysigt. Jag satt mest på en stol och konverserade medan de fixade med julgodis och pepparkakshus. Smakade pyttelite hemgjord glögg. Några for iväg för att hämta hamburgare och pommes, för mig en veg. burgare utan pommes. Klarade bussresan hem utan problem, men var totalt slut när jag kom hem vid sex. Slängde mig i soffan och sov till kvart över åtta. 

Nu ska jag som sagt låta min lekamen vila en stund igen. Sedan måste jag väl fixa till något ätbart, blir nog bara en simpel sallad idag.  

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Du har ju precis gått igen maratonbehandling. Klart att du är trött. Men 22 dec vänder det mot ljusare tider.

Fina sexiga lår!

Gretas Svammel sa...

Japp... Hans-E... då blir det åtminstone ljusare tider årstidsmässigt. Och så småningom ljusare tider för mig.