tisdag, december 30, 2014

KORT INLÄGG

Idag skulle jag alltså vara lite nyttigare än de sista dagarna, vilket betyder sparsamt med sockerhaltig föda och mer av basisk mat. Inte speciellt svårt och inte speciellt lustigt, enligt mig. Fast jag drog till med 1½ glas vin i eftermiddag, men det kan ju också vara nyttigt *ler*.

Det fanns ingen grönkål när jag skulle köpa det sist, så köpte ekologiska alfagroddar istället. Till cancerskrämselsmoothisarna. Men som ena avkomman sa.... köp fryst. Ibland tänker jag inte så långt. Hur som helst var det dags för en nyttig smoothie idag och det var inte alls dumt med groddar. Men jag tror grönkål är bättre på att skrämma bort cancer.

Förmiddagen har jag bedrivet framför datorn. Dels tittandes på sista avsnittet av Downtown Abbey, för såg ju inte det. Missade även Stjärnorna på slottet, men det ser jag reprisen av på tv. Sedan har jag fixat korten som togs i helgen.

Tvättstugan har fått några besök och jag ska alldeles snart gå en sista raid och hämta in sista tvätten. Vill bli klar innan 18.30 för tänkte se programmet om Lassgård. Inte så kallt idag tack och lov.

Dagens mat kanske ser ut som en märklig kombo. Vegburgare med sallad och rödkål och tsatsikin som jag inte åt i fredags. Plus lite vin. Kollade in några klipp från tidigare nyhetsmorgonprogram medan jag åt, om politiken, för att få lite hum om det hela. Men blev inte så klok ändå. Det blir nog bra vad det lider. Hur det blir med Fas 3 vet jag ju inte förstås. Men är det Alliansens budget som ska gälla så lär det fortsätta.  

Det blir bara ett litet kort inlägg idag, ifall jag ska hinna ut och hämta tvätt innan tv-n. Men litet är bättre än inget.

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Du är en kvinna med sunda matvanor.

Gretas Svammel sa...

Ibland... Hans-E.... ibland.

Biffen sa...

Hoppas du får ett gott nyt år nu Greta Kram Biffen

Gretas Svammel sa...

Detsamma önskar jag dig...Biffen