fredag, december 19, 2014

JAG VILL

Det är inget kul. Jag vill bli 7 kilo lättare, få bättre flås, mer ork och vara någorlunda nöjd över mig själv. Nu. Jag vill det NU.
Jag vet att det är en orimlig önskan, men jag vill det ändå. Man kan säga att det verkar gå ett steg fram och två bak. Nu är jag ju relativt vuxen och fullt medveten om att jag inte kan vara som förr efter knappt 1 ½ vecka sedan sista giftet. Men jag önskar att jag kunde trolla och vakna upp på morgon med hår på huvudet, ögonfransar att kleta mascara på och glad och pigg och full av kraft och energi.

Naturligtvis har jag inte gett upp *ler*. Det ligger inte riktigt för mig. Men man blir less stundom. Ingen bra natt i natt. Vaknat flera gånger, sista gången visade klockan tjugo över fyra och det var lögn att somna om. Släckte vid halv ett i natt, så hade ju inte sovit många timmar. Låg och funderade och funderade. Fick nästan hjärtklappning när jag tänkte på att jag snart skulle bli slav under AF igen. Förbannade mina jäkla principer. Var nästan på väg att gå upp och sätta på datorn och skicka iväg ett meddelande via Mina vårdkontakter att jag ville vara fortsatt sjukskriven.

Hämtade istället ett glas mjölk och några pepparkakor och lade mig och läste Keplers "Stalker" tills jag tyckte att jag kunde gå upp.... sådär strax före halv sju. Då gick jag in på datorn och skickade iväg ett meddelande till läkaren på onkologen. Började sedan dagen som igår med diverse små rörelser. Men vet inte ens om det ger något, för kroppen säger ifrån nästan direkt.
Tog sedan framåt dagen en promenad bort till ICA och köpte vitkål. Då och då glimtade solen fram, annars var det rätt ruggigt och lätt blåsigt. Och jag pustade och stånkade och blir så trött på mig själv.

Har inte mycket gajst idag så det får räcka med det här och önskar Trevlig helg.


2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Träning tar alltid emot. Men det är det som är det nyttiga.

Men du får inte bli för mager. Kvinnor skall ha former!

Gretas Svammel sa...

Man kan inte kalla det här för träning...Hans-E.. i det mått jag kallar träning.
Det är nog ingen risk jag blir för mager *ler* om det inte är något utan min medverkan som styr till det.