fredag, juli 04, 2014

MIN SOLIGA FREDAG

Att det drog ut innan jag kom till skott med datorn idag, är rätt förståeligt. Det är ju SOL. Fast jag får inte vara i solen buhuu.  Bara lite. Inte sitta och pressa. Vad gjorde jag idag då? Jo, satt 40 min på balkongen i solen och njöt. Jag kommer inte ihåg varför jag ska undvika sol under cellgiftbehandlingen, men får väl vara lite försiktig framöver. Om jag kan. Imorgon ska det också vara jättefint och då planerar jag att vara ute och gå långt och länge. Då är jag i solen men inte pressar.

Jag ska försöka skriva fort, för vill gärna se Sjöstedts tal. Det är faktiskt lite kul och intressant att följa det här Almedalsspektaklet så intensivt som jag gjort den här gången. Normalt har man varken möjlighet eller tid att göra det. Att tillfälligheterna gjorde det möjligt just detta år, då jag anser det extra viktigt och intressant var ju bra. Fast förstås.... finge jag välja... cancer eller tid för Almedalsrapporteringen är valet lätt. Jag tycker mycket om det hela och har många åsikter, men var lugna. Idag delar jag inte med mig om dem på bloggen.

Under Nyhetsmorgon som inte var så kul idag när de inte längre är kvar i Visby, så började jag pyssla med mina tyger och knåpade ihop förband av alla. Räcker ju till minst tre uppsättningar till, fast det är ju inget kul med fyra av samma. Slog över till tvåan och kollade lite där. De sänder ju också från Visby hela veckan. En hel del intressanta diskussioner. Tänkte från början gå ut i solen, men ångrade mig när solen började titta in på balkongen.

Medan den klättrade längre och längre in så fixade jag lite mat. Den här lustiga hungerkänslan jag haft några dagar som nästan gjort ont är borta nu ( i alla fall idag ), liksom muskelvärken och jag vaknade inte varje timma i natt, men kanske varannan. Hann drömma lite i alla fall minns jag. Kände mig glad och pigg när jag vaknade.
Sallad med fetaost och så mosade jag kikärtor med en gaffel, har inga moderna mixrar eller liknande och vill inte heller ha. Blandade det till en röra med crème frech och vitlök. Blev så satans gott.

Tyckte att ett glas rosé skulle sitta fint till. Hade ju ena flaskan kvar i kylen sedan ungarna var här och när de kommer nästa helg är det inte kul att köra samma sak som sist. Så där satt jag sedan på balkongen och var lite rebellisk mot mig själv *ler*. Sol och rosé är inte direkt vad läkaren rekommenderade. Tvärtom. Fast jag solade inte i bikini utan hade en längre t-shirt.

Tv-n stod på i rummet med högre ljud så jag satt sedan och lyssnade till debatterna och grillningarna. Mådde såå bra. Tänk vad sol kan göra. Nu gick jag och satte på tv-n igen för att åtminstone höra början av Sjöstedts tal, men ska avsluta nu och önska alla en trevlig solig helg. Tar med ett glas rosé till, till soffan. Till Debatt blir det melon.

Bilderna jag skrev om igår kommer också nu.

På väg in i sovrummet och fick ide att fota. Men en trist hall är alltid en trist hall, så testade först såhär.

Sedan så här. Tyckte inget blev så bra.

Slutligen så här och det duger. Det andra fotot blev ännu bättre, men det får ni inte se nu.

1 kommentar:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Du är som vanligt snygg! Fina bröst!