måndag, juni 09, 2014

VART SJUTTON ÄR SOLEN ?

Vart i h-e är solen som utlovades idag?  Tog kortet på balkongen för att samtidigt känna om det var varmt. Det var det inte. Så less jag blir. En stor sol enligt prognosen, men hos mig en grå himmel.

Corren fortsätter sin granskning. Så himla bra att de gör det ordentligt och inte bara konstaterar att så här fel är det.  Funderar på att skicka in en debattartikel. De borde inte strunta i att publicera den nu, som de annars gjort sista åren med det jag skickat in. Få se när jag kommer hem i eftermiddags, vad klockan är och vad jag har lust och inspiration till. Alltså ingen artikel där jag spyr galla över Fas3, utan min åsikt kring systemet och vad som jag anser vore ett bättre alternativ.

Besök hos en anordnare... Gårdshuset.   Jag har synpunkter på ägarens inställning.  Hinner inte dra det nu för måste snart traska iväg till vårdcentralen.

Därför vill de ha Fas 3:are.  Folk är så godtrogna. Men det är ju en god och barmhärtig sak, så det måste väl kännas bra och meningsfullt för de arbetslösa att då utföra dessa sysslor gratis. Typ så tänker kanske en del. Men vem vill utföra sysslor gratis? Ska arbetslösa vara tacksamma på något sätt för att de överhuvudtaget tvingas utanför hemmet?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Greta,
Idag var du på eldigt humör. Bra inspiration för debattartikel! Skriv och informera om hur F3 fungerar!

Gretas Svammel sa...

Eldigheten har försvunnit just nu...Hans-E...