söndag, juni 08, 2014

BAD FÖR HELA SLANTEN

Jajamensan, det blev bad. Men det var inte alls speciellt varmt i vattnet. Det var nog sjutton lika kallt som sist, fast nu kunde jag gå i för botten var som vanligt idag. Och när man väl doppat sig så var det riktigt skönt.

Visserligen var det ingen anstormning av folk vid badet, men det var några i alla fall och när de gick så kom senare nya.

I vattnet fick jag vara ifred *ler*. Folk gick ner och kände på vattnet och gick tillbaka. En liten tjej kom på eftermiddagen, var väl sådär 7-8 år ihop med sin mamma och morföräldrar och på hejade utav dem på bryggan så vågade hon slutligen doppa sig. Annars brukar ju ungar inte vara larviga när det gäller att bada.

Som ni ser på himlen så var det inte någon klarblå himmel. Det blåste även lite, vilket var skönt. Det var alltså inga problem att ligga och gassa. Resultatet av det ser jag på kinderna nu.

Jag badade bara en gång, men var då i ett bra tag. Behövde inte vara rädd att lämna kameran och solglasen på bryggan eftersom den var öde, så simmade runt och njöt.

Nu går det hur bra som helst att ligga på magen. Känns ju lite skit att eventuellt förstöra mitt välmående nu med (onödig) behandling. Det känns alltså som onödig, men läkarna vet väl bättre än mig, hoppas jag. Och har jag cancerskit i kroppen så vill jag naturligtvis få bort det.

Sista bilden. Nu har jag väl fått både mitt bekräftelsebehov och badbehov tillgodosett idag *ler*. Lite skrubbande, peelande, tvättande och smörjande av kropp och hår återstår av denna dag, plus blomvattning. Broder har jag ringt och han kunde också ses i morgon, så det var ju bra. Ungdomskompisen slog jag också en signal till. Lika bra att få det gjort och slippa tänka på det mer.

Ännu varmare än idag ska det tydligen bli imorgon, men då är jag i stan. Jag hoppas och räknar med att de har svenska jordgubbar på torget.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Greta
Läcker badbrud! Nu kommer sommarvärmen den här veckan

Gretas Svammel sa...

Vi får väl se...Hans-E...hur mycket sommarväder det blir.