fredag, februari 21, 2014

FAS 3 SKA BORT

En av dagens bilder. Inte så upphetsande *ler*, passar därför till bloggen. Är det verkligen fredag idag? Jag har suttit ett par timmar vid Photoshop och styrt med mina bilder, klockan rullade på och så funderade jag på vad det var på tv-n. Då slog det mig.... det är ju fredag och Skavlan och något nytt med Babben innan. Kände hur stressen kom för ville hinna blogga innan och ville bli klar med bilderna. Men det blir nog så. Bilderna är klara.  Om jag inte skriver massor vill säga.

Det låter som jag skulle haft massor av bilder, men jag har bara två olika kläder, men tog en hel del och några blev hit och några dit osv och hälften raderades.  Det som tog tid var en knäpp ide jag fick där jag suttit nu och lagt bakgrund på. Blev inte så jättebra. Ingen av de två kommer ut på bloggen. En blev till bildspelet och en till hemsidan någon gång. Jag har så många bilder till hemsidan så det blir väl nästa år ha ha.

Händer lite andra grejer också som har med Fas 3 att göra. Nu MÅSTE utgivaren höra av sig om min adress ( som han inte har ) så jag kan få provboken nästa vecka. Står om Fas 3 i Aftonblaskan idag såg jag. Dels en artikel om en Fas3:are och sedan något som Löfven dragit igång "Alla Behövs". Läs te bara lite snabbt nu men ska kolla upp det mer när jag har tid. Jättebra om det äntligen börjar hända något. Alliansfritt hakade på med ett inlägg också.

Trevligt avslut på veckan hade jag i oasen i förmiddags. En som återkommit många gånger som visst också ville ha mig naken visade det sig. Då går du, sa jag. Men det gjorde han inte *ler*. Sådant här skulle aldrig de som har en stereotyp bild av sexköpare tro på. Att trots att jag inte är det minsta attraktiv för tillfället så vill ändå folk komma. Jag kan förstå om nya inte vill det, fast det dimper ändå ned mail fastän jag informerar på hemsidan att jag avvaktar med bokningar ett tag. Jag får väl skryta lite *ler* fast det inte ligger för mig. Men speciellt för de som "känner" mig så är det inte bara sex rakt upp och ned med en någorlunda sexig tant, som det handlar om. Utan det har betydelse vem som står för sexet och råkar hon ha svullbuk och prickar så blir det lika bra ändå. Jag tror så i alla fall.

Men jag fick sms i eftermiddags att besöket nästa vecka fått förhinder. Han som vill ha mig naken och som ofta bokar nästa tid på plats. Jag tror det är första gången han lämnar återbud, men det var hur giltigt som helst den här gången. Erbjöd tiden till en ny för massage, men har inte hunnit kolla om jag fått svar. Behöver ju liksom pengarna. Det är bara så just nu.

Nähä, nu vill jag lämna datorn och ta plats i soffan. Ganska skön känsla att jag inte ska vara på förvaringen nu förrän på onsdag och då bara halv dag. Men det kan bli att jag ska göra annat första halvan och det får de bara gå med på. Det får vi se då. Sminket ska väck också innan Babben. Ha en skön fredagskväll med dito helg.

4 kommentarer:

Svenne sa...

Dina bilder är alltid upphetsande;-)
Ha en fin helg!

Gretas Svammel sa...

Tack... Svenne... det låter ju bra.

Unknown sa...

Greta,

Naket fast påklätt med nedhasat bh-band. Doggy framåtlutad på sängen. Bilden är sexig!

Behövs många bilder för att få en perfekt.

Gretas Svammel sa...

Väldigt många bilder...Hans-E... *ler*, speciellt nu.