fredag, december 27, 2013

MATINKÖP, KNULL, FIKA

Jag ska inte re så mycket mer om kameran, men även om man stänger av och sätter på kameran så är det sist valda filtret kvar. Och man kan ha filter vid självutlösaren, för man kan tydligen välja 10 sek fördröjning. Blir då alltså inte två bilder efter varandra. Oj, oj, oj, det kommer att ta tid tills jag hanterar den här utan att tänka. Men det är bra hjärngymnastik *ler*.

Bilden tagen idag i min kära oas. Lät cykeln vara kvar för tyckte den gav bilden lite liv.  Handlade först min husman och mjölk, men blev även keso, paprika och mandlar. Hade sedan en dryg halvtimma innan jag behövde ställa mig i duschen och då plockade jag upp kameran. Blev den här trasan jag använde vid besöket. Idag en med ganska långa mellanrum återkommande kund.

För någon vecka sedan skrev jag om ett besök som jag skulle kunnat skriva en novell om Vilket jag också ska (förklarar snart ). Efter det hade jag ännu ett sjujäkla möte och idag ytterligare ett. Jag vet inte om jag blivit 45 på nytt, eller om jag bara råkat boka in de som vet vad jag just då och där vill ha. Idag blev jag själv överraskad över hur min kropp reagerade efter bara knappa fem minuter och då var det bara av kort massering av bröstvårtan. Det är långt ifrån alltid jag ens känner upphetsning av bröstberöring. Mer sällan än ofta faktiskt. Idag var det som att trycka på en knapp och hela jag genomfors av den där härliga, men tyvärr numera sällan förkommande kåtkänslan.

Med kåtkänsla menar jag då inte bara att lusten finns och att jag njuter och får orgasm, vilket i stort sett alltid händer om jag vill och om situationen är så.  Utan mer den här vilda känslan, gör vad du vill typ för jag är så jäkla kåt. Den här känslan som jag saknat lite de sista fem- sex-sju åren eller vad det nu kan vara. Då och då har den uppenbarat sig och då tänker jag ..yes, det är inte kört än. Men nu har det hänt några gånger på kort tid. Det är så jäkla skönt och jag bär med mig den här känslan länge och går jag igenom mötet efteråt, som nu, så känner jag ju pirrningarna i kroppen på nytt. 

Naturligtvis blir jag inte jättekåt på alla jag träffar. Så fungerar väl ingen människa, men både dagens och den för en vecka sedan har jag träffat många gånger och jag kan inte minnas att jag fått sådant kåtslag med någon av dem tidigare. Funderade idag på om det kan vara Progesteronet som jag smörjer in bakom öronen, handleder, armveck, knäveck när jag kommer ihåg. Började ju med det för ett tag sedan i tron att det kanske kan hjälpa till att minska magomfånget. Fast egentligen behöver man inte veta varför utan bara njuta av, att det är som det är.

Skriva novell, om jag då ska förklara det. Jag har ju en liten tanke att skriva om "Mina betalande älskare och andra" någon gång när jag slutat med hobbyn. Sanna men anonyma historier, samlade i en bok. Några är redan skrivna för länge sedan. Nu tänker jag att det kan vara svårt att komma ihåg alla speciella episoder. Då när man bestämmer sig för att skriva. Så det kan ju vara ide att åtminstone stolpa ner efterhand de händer. Typ de denna och förra veckan. Och att skriva när de här kåtpirrningarna fortfarande snurrar i kroppen måste ju vara det ultimata. Nu har man ju sällan den tiden just då, men i alla fall i nära anknytning till mötena. Det är ju mycket jag vill skriva om och just nu är prioriteten att få ut om min arbetslöshetsperiod.

Gud vilken milsvid avgrundsskillnad ha ha. Kåtslag och Fas 3. Men vilket fattigt liv om det bara skulle bestå av det ena. Det är flera i min omgivning som visar stort intresse för arbetslöshetsboken. Jag skrev stort för det verkar vara det och eventuellt, kanske, kanske finns det en som kan tänka sig att korrekturläsa manuset. En bekant till en bekant så det är en neutral person. Viktigt för mig är ju att personen inte bara kan läsa, utan även är duktig i svenska grammatiken och är litteraturintresserad. Att anlita en som jag gjorde vid mitt första bokutsläpp har jag helt enkelt inte råd med nu. 

Vi lämnar det och återgår till dagen. Efter besöket så tog jag min matkasse i kylen och traskade bort till några bekanta. Helst hade jag velat åka hem direkt, men har man lovat en sak så står man för den och allt umgänge behöver inte vara till gagn för en själv. Fast det blir ju det ändå på sitt sätt. En snabb fika och sedan åkte jag hem efter en timma. Nöjd och tillfreds på alla de sätt. 

Julgardinen i köket som jag skrev att jag skulle ta ner igår, tog jag ner när jag kom hem idag. Det kom annat i vägen igår. Nu blev det en normal bild utan något valt filter, men fråga mig inte hur. Tog bilden innan jag drog på mysbyxorna för tänkte att det blir en trevligare bild då *ler*.

Ja, sedan kan man ju posa lite extra bara för skojs skull. Så då gjorde jag det. Innan jag sedan satte mig här vid computern så tvättade jag bort sminket och tvättade av håret. Nu ska jag ta en raid in på mailen, kika in på ett par forum, köra en spindelharpan och sedan ska jag prova ut vad jag ska ha på mig i morgon, samt packa ner det lilla jag ska ha med i ryggsäcken.... tandborste, smink, sovlinne och liten handduk. Några julklappar till minimänniskan och ett par födelsepresenter till en större människa har jag i en separat kasse.

Vi får se hur mycket lust och ork jag har på söndagkväll när jag kommit hem. Men blir det inget inlägg då så blir det med all sannolikhet ett på måndag. Till dess... Trevlig helg.
          

4 kommentarer:

Svenne sa...

Jag blir kåt av dina bilder och läsning, punkt slut;-)

Gretas Svammel sa...

Okej...Svenne...jag hoppas det är positivt.

Unknown sa...

Greta,

Trevligt att du skriver ned dina upplevelser. Du är ju duktig skribent. Tror att det blir en riktigt bra bok! Saknas kvinnliga författare av erotiska noveller och text.

Härlig slutbild med blottat bröst och erigerad bröstvårta! 10 poäng!!!

Gretas Svammel sa...

Jag tror...Hans-E... att mina bröstvårtor alltid ser ut så där.