tisdag, december 31, 2013

GOTT NYTT ÅR HÖRNI

Nej då, jag är inte plötsligt iväg och firar nyår med annat folk. Jag häckar här med det sällskap jag känner bäst, Alltså mig själv. Det är också det jag vill just nu så det är således inte minsta synd om mig *ler*. Men det tar sin tid innan jag kommer till skott och när jag väl kommer till skott så hittar jag på lite mer. Men nu är jag här och nu ska jag skriva sista inlägget för i år.

Några tillbakablickar bryr jag mig inte om därför att för mig har 2013 varit helt värdelöst. Visst är jag väl positiv ha ha? Men jag kollade på förra årets sista inlägg och jag skrev ungefär samma sak då om 2012. Men varje gång vi går in i ett nytt år så tror jag att nya året ska bli mycket bättre än det vi lämnar. Så tror jag nu också. Vad sjutton, så tror väl alla? Eller? Om man inte haft ett kanonår förstås. Mitt kanonår kommer nu 2014 *ler*. Vi får väl se vad jag skriver om exakt ett år. 

Vad har jag styrt med då, denna sista dag på året? Ja ni, jag vet inte vad det tagit åt mig. Det känns ungefär som när halvåret efter separationen gått och jag började längta efter män och sex. Jag är kåt från morgon till kväll. Ända sedan i fredags har jag känt så här. Vad sjutton gjorde du med mig, du som träffade mig då? Igår kväll slängde jag den dagens trosor i tvätten och de var då riktigt våta av kåthet och orgasmer som jag gav mig själv i soffan. Jag kunde inte sluta så missade de första tjugo minuterna på Fröken Frimans krig. Sov naken och tog rena trosor idag, som efter några timmar var våta. Fast jag har dem fortfarande på mig och ska slänga dem i tvätten när jag lägger mig. Jag har en tid ute till torsdag som ännu ingen visat intresse för, vilket kan bero på att folk är med familjen, eller bortresta, eller helt enkelt inte kan kolla ifred på datorn. Nu är det ju ingen garanti alls att min kåthet sitter i, men om så dröjer det då ännu en vecka innan jag kan boka in någon. Jäkla Fas 3.

Jag fantiserar och blir kåt och kanske är det bra att Fas 3 tankarna som ständigt rullar i huvudet får konkurrens. Jag satte mig med frukosten vid computern idag med tanken att efter nyhetskoll och mailkoll direkt klicka upp arbetslöshetsprojektet. Jag hade ju bestämt att få allt klart innan året var slut. Det sket sig nästan direkt. Klickade in på ett nyhetsmail från websidan jag skickade efter trasor från sist. Där blev jag sedan sittandes någon timma.

Jag vet. Jag har en sådan trasa. Men den är så nopprig och ful och jag gillar den jättemycket, så beställde en ny.

Tyckte att den här var okej också. Kan trolla bort magen lite kanske. Det är inte så väldigt många som finns i L och mindre vågar jag mig inte på längre.

Alltså, det här är nog inget för mig, men man måste ju testa *ler*. Ser jag ut som en kassler så får den väl ligga i garderoben. Blev sedan ytterligaren någon trasa och ett par trosor.

Tyckte det var lite kul att de nu hade åtminstone en lite mer kurvig modell. Hedersvärt kan jag tycka. Annars är ju alla modeller pinnsmala.

Hur jag sedan kom in på en sida med gratis porrfilm vet jag inte. Jo, det vet jag. Jag googlade för jag ville se det jag fantiserade om och låtsas att det var jag. Porrfilm och erotisk film såg jag förr, både med exet och sedan med andra. Men det är rätt många år sedan jag insåg att det inte längre gjorde mig upphetsad. Idag var jag tillbaka i upphetsningsstadiet. Tog sedan lite kort liggandes i sängen och blev ännu mer kåt. Vid det här laget hade över halva dagen gått och det började nästan mörkna ute. Gav mig själv några orgasmer, men tror faktiskt att jag hade fått det tidigare också utan beröring. Gammal egenskap som återkommit i så fall *ler*.

Någorlunda tillfredsställd ( helt blir jag bara med en man ) så bänkade jag vid datorn igen. Men innan jag tog tag i skrivprojektet ville jag se hur bilderna blev och med det följde att jag fixade dem klart på Photoshop och gjorde ny så kallad egensnickrad banner till hemsidan. När jag då ändå var inne på hemsidesmappen så gick jag igenom de bilder jag tidigare bestämt att jag ska uppdatera med i natt eller i morgon. Tyckte några med ditlagd bakgrund var så fult gjorda så raderade och bytte till andra.

Sedan blev jag nästan arg på mig själv för att jag inte gjorde det jag skulle. Så då nollställde jag skallen och skrev faktasidan och början på baksidestexten. Tyckte det räckte för klockan blev så mycket och jag skulle blogga bl.a. In hit till bloggen, men fick då för mig att kolla förra årets nyårsinlägg och där sitter jag med en öl. Kanske jag skulle lugna ner mig lite med en öl, tänkte jag, fast jag var egentligen inte speciellt sugen eftersom öl inte är min bästa dryck. Men jag hade två i kylen sedan barnaskaran var här så gick och hällde upp ett glas. Ett kort eller två på det vore väl på sin plats för att härma förra året. In med dem sedan på datorn och fixa lite på Photoshop. Är ju inte så jättevacker idag *ler*. Halvskitigt hår, osminkad och med myskläder. Fast hade även en tanke att hinna med att tona håret under dagen. Får väl bli imorgon eller en annan dag.

Tyckte det passade bra med lite krackelering eftersom 2013 om cirkus tre timmar krackelerar och övergår i 2014. Innan jag sedan slog mig till ro för att skriva det här inlägget så hyvlade jag en hel gurka i tunna skivor, saltade och åt som tilltugg till ölen.

Inte alls svårt tydligen att få en nyårsafton att försvinna i rasande fart. Någon tv är ingen mening att ens sätta på ikväll, för precis som på julafton finns inget i min smak att se. Jag har två osedda filmer som jag haft nu i några år, men jag har ingen ro att koncentrera mig på någon film. Jag kollar väl in lite bloggar och forum och kanske påbörjar jag hemsidans uppdatering. Sedan ser jag nog Filip och Fredriks nyårsvaka 23.50, för att därefter vid tolvslaget gå ut på balkongen och se grannarnas fyrverkerier. Om inte kåthet och fantisering tar överhand så avslutar jag detta år i sängen med Gustav Fridolins morfar.


                       GOTT NYTT ÅR

8 kommentarer:

Unknown sa...

Gott Nytt År Greta!

Du hade en skön avslutning på 2013. Jag tycker också att, det är en skön känsla att vara kåt! Får också sådana stunder ibland utan att någon kvinna är närvarande. Då är ju onani skönt. Om jag är ledig och har tid brukar jag ta sådana tillfällen i akt att onanera för att kontrollera min utlösning. Träningspass alltså! Jo, det är nödvändigt för mig. Tror att det är likadant för alla män. Svår konst!!

Läcker garderob du skickat efter. Jag tänder på kvinnor i underkläder! Kroppsstrumpan är väl en sådan med öppen gren. Sexigt!

Porrfilm är trevlig att se på tillsammans med en kvinna, eller att göra själv. Men då gäller det att inte vara vara superkåt om jag filmar eller fotar själv. Svårt att agera eller ge instruktioner då av förklarliga skäl!

Det första kortet är läckert. Perfekt komposition! Påminner om målningarna "Nakna maja" och "Världens ursprung".

Anonym sa...

Sitter med styv lem efter att ha läst! Du får gå i kjol och utan trosor 2014. Måste nog träffa dig snart! Gott Nytt!

Gretas Svammel sa...

Jag skulle aldrig kunna kontrollera mina orgasmer...Hans-E...fast det behöver jag ju inte heller *ler*. Lite lättare för mig som kvinna att komma igen och igen och igen, än för dig som man.

Måste nog googla "nakna maja" för vet inte vad för tavla det är.

Gretas Svammel sa...

Så bra....Anonym...med styv reaktion *ler*.

Jodå det händer att jag går troslöst på sommaren. Fast jag har lagt av mig lite.

Unknown sa...

Greta
Ni kvinnor har tur. Både orgasmtillfällena och upprepningar tycks öka med med ökad vishet.

Värre för oss 50+ män. Jag måste hushålla med sperman och svårare att komma igen efter sprut. Bättre var det i ungdomsåren då det oftast var bra att skjuta snabbt för att kunna komma igen med timslångt knull. Stånd fick jag ju bara jag såg en naken tjej! Bättre förr!

Gretas Svammel sa...

Det är bara att acceptera... Hans-E... men det är skillnad på kvinnors kåthet också på äldre dar jämfört med 20-årsåldern.

Svenne sa...

Översta bilden är helläcker, nästan så jag blir lite kåt!
När jag slickat våta fittor så har kvinnan orkat med flera orgasmer på rad men när hon slickat mig så har jag oftast bara orkat med en. Det är väl kanske en skillnad mellan män och kvinnor???
God fortsättning på dig

Gretas Svammel sa...

Någon skillnad ska det väl vara...Svenne...mellan man och kvinna *ler*.