tisdag, september 24, 2013

UTTRÅKAD

 
Visst ser jag uttråkad ut *ler*?  Jag är precis lika uttråkad som jag ser ut och ännu mer. Letade rätt på webcamen på den här datorn och bland fyra herrar och en dam så satt jag och åbäkade mig framför skärmen. Det tog ett tag innan jag fattade att det bara var att klicka på sidan för att knäppa ett kort. Men slutligen föll polletten ner.
 
Jag sitter vid bordet längst bort i rummet och med ryggen mot väggen så ingen kan se vad jag har för sidor uppe. Kanske damen kan det som sitter vid samma bord som mig men två platser bort. Hon kommer senare och går vid tolv, säger inte ett ord och lämnar inte sin plats på hela tiden. 
 
Jag fick i alla fall photoshopskivan efter två påstötningar, så nu har jag installerat det. Men eftersom det tog sådan tid så började jag leta efter fotoflexer och hade precis tryckt på nedladdning när han kom med skivan.
 
 
Snart ska jag ta min ryggsäck och gå ut och handla. Det tar nog jättelång tid ha,ha. Sedan är det bara att sitta av resten av timmarna. Det är lustigt för hemma vid datorn då rusar tiden iväg, här sniglar den sig fram. Har ju lite projekt med mig så ska väl se om jag åtminstone kan börja skriva lite. Jag har gjort en personuppställning idag. Det här är alltså gamla romanidéer jag haft liggandes i flera år. Nu när jag har Photoshop ska jag också göra omslag till arbetslöshetsboken tänkte jag, för nu mer än någonsin känns det som att jag få ut den. Även fast många andras historier finns lite varstans på nätet.
 
Det här med registret över Romerna är inte så upplyftande kan jag tycka. Det är nästan lite ofattbart och varför ljuger de först och säger att det inte finns, när de måste förstå att den lögnen skulle komma att spricka? Och den avgående biståndsminister tillika hennes sekreterare fick sin lön av biståndspengar. Hur dant är det egentligen ställt?  Och AF har lurat på unga militärutbildning fast de nu säger att de inte alls sagt som det sägs att de sagt. Men på AF säger de ju så olika och som passar dem själva så dom kan man inte lita på.
 
Själv ska jag inte säga så mycket mer nu, utan lätta på ändan och gå ut. Har en dubbel knäcke med räkost med mig idag, som jag knaprar i mig innan jag går.




Inga kommentarer: