fredag, september 07, 2012

NYA BÖCKER och STRUMPEBAND

Lugn och skön start på dagen med stressfri frukost framför datorn. Sedan ut i ett soligt men höstlikt väder. Inte lika blåsigt som igår eller förrgår eller när det nu var. Buss in till oasen för ett väldigt skönt avslut på veckan. Om det berodde på kunden som är en trogen regelbunden besökare, eller på att jag drömde om kuk och samlag i natt vet jag inte. Kanske både ock.

Sedan buss hem igen, men gick av i samhället för diverse matinköp och för att hämta ut paketet med böckerna jag skickade efter. Promenaden hem fick bli dagens motion. Köpte en croissant som jag mosade i mig medan jag plockade upp böckerna. Jag ska börja om och vara nyttig på måndag...kanske.

Nu har jag nio nya böcker att hugga in på när den jag läser är utläst. Det är lite blandad kompott med Birros nya och Gardells och Kallentofts sista deckare och boken " De korrupta" med helt ny författare Robert Kviby som blivit väldigt väl mottagen, samt Livvakten som handlar om Daniel Webb kriminell men anlitad av många av Sveriges rika och mäktiga personer inklusive nära anknytning till kungahuset, plus Peter Thams " Rekordvinnaren" som liknas vid boken  "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann". Förutom dessa sex är det även Jonas Sjöstedt "Spanska brev" en kriminalroman som är en fortsättning på den jag redan läst om EU parlamentet och så Ninni Schulmans första bok " Flickan med snö i håret", tyvärr finns den inte längre inbunden så det fick bli pocket, men jag blev så himla fäst vid den andra av hennes böcker om ni minns. Sist är det Olov Svedelids lärobok " Lär dig skriva spännande".

Satt precis nu och tittade på Schulmans show där Agneta Sjödin var gäst och har nu redan påbörjar nästa boklista, för hon har tydligen kommit ut med ännu en bok som jag totalt missat. Jag glömde igår att berätta att jag i onsdags också sålde en av mina böcker *ler*. Nu har jag bara en kvar i ettan och två här hemma, men de är lite kantstötta.

Om morgon var lugn så blev det desto mer rörigt innan besöket skulle ringa på dörren. Helt beroende på mig. Jag brukar ju tycka om att variera mig som ni vet och helst förstås ha något jag inte haft tidigare. Men det funkar inte med de återkommande för dels har jag inte hur mycket som helst att växla med och dels glömmer jag bort vad jag haft sist. Men idag fick jag för mig innan jag ställde mig i duschen att ha den vita korsetten. Jag har ytterst, ytterst sällan korsett vid besök, de fotar jag mig bara i och vitt är inte riktigt min grej egentligen. Jag är mer en svart människa *ler*. Därför visste jag att det här har personen aldrig sett mig i.

Jag avslutar duschen cirka en kvart innan bestämd tid. Det brukar vara lagom att sedan hinna klä på sig, tända ljus, borsta av tänderna och få några minuter till avslappning, djupa andetag och fokusering. Korsetten och vita vanliga strumpor var då alltså framtaget. Vanliga strumpor eftersom de är lättare ( tunnare ) att fästa med strumpebanden. Ett par vita string fick jag även för mig att ha. Det glömde jag skriva. I 9½ fall av 10 har jag aldrig trosor, men eftersom jag är lite blyg så ville jag ha det till korsetten. Jag tar då alltså på mig stringen, korsetten och strumporna och tycker förstås att det här är lite kul.

Mindre kul är det att fästa strumporna i dessa strumpeband som har plastjox att fästa i. Och säkert är det fler än jag som tycker att det är lite bök att få fast strumporna i de bakre strumbebanden. Efter lite om och men har jag fått till tre av banden. När jag tar mig an det fjärde som då är ett av de bakre finner jag mig stående med själva fästet i handen. Skit vilken dålig kvalite, tänker jag, men varför inte ha ett rött som kontrast. Jag har ju en röd korsett med avtagbara strumpeband, så jag bara byter. Det är alltså, som tur är, avtagbara band även på den här vita.

Klockan går, men det är fortfarande lugnt. Den här personen brukar sällan komma före fem minuter innan bestämd tid. Jag tänder ljusen, går in i badrummet och börjar borsta av tänderna. Då får jag syn på lappen på korsetten. Skit och faan och helvete. Jag har tagit korsetten ut och in. Jag bedömer att jag hinner ta av den och vända den och ta på den igen. Vilket jag då gör i en rasande fart. Men sedan måste jag ju ännu en gång få till strumpebanden och säkert är jag härschig för plötsligt har jag återigen ett plastfäste i handen. Jag byter då till vita stayups med tanken att helt enkelt skita i banden. Ja, första tanken är egentligen att skita i korsetten överhuvudtaget och snabbt dra på en av de svarta trasorna.

Men dels kommer besöket att ringa på dörren vilken minut som helst och dels vill jag inte frångå den här iden. Snabbt bort med det pajade bandet, riva fram ännu ett rött och försöka få dit det med hjälp av spegeln. Då ringer det på dörren. Jag ska, ska ,ska bara få till det innan jag öppnar, tänker jag. Och jag lyckades. Stövlarna hann jag inte med, men de drog jag på medan kunden tog av sig sina skor och jacka. Sedan var det bara att stövla fram och ge välkomstkramen och sedan var det liksom igång. Allt går bara man vill, skulle man kunna säga ha,ha. 

Hur gärna jag än vill, för har ju inte alls skrivit om det jag egentligen har i huvudet, så tänker jag inte skriva mer nu. Jag ska ta plats i soffan och kolla tv. Såg att Skavlan börjar igen i kväll.

Som fredags och tv mys blir det i kväll stora röda svenska plommon och vattenmelon. Men brer nog först ett par rutknäcke på vägen till tv-n, för det suger lite i magen. Ha en bra kväll alla och en skön helg.     

4 kommentarer:

Unknown sa...

Greta, Låter som det varit en harmonisk dag även om det blandats upp med stress.

Sensuella och sexiga kvinnliga underkläder och accessoarer är ju gjorda för att de skall vara lite omständiga att ta av och blir ju därmed lite omständiga att ta på. Men det är alltid läckert med korsett och stay-ups. Hoppas du tog en bild av dig.

Det är alltis kul på hösten med alla boksläpp. Du har ju hittat en fin trave!

Jag tror att drömmar om sex speglar en inre harmoni. Jag brukar också drömma om sex och kvinnor i de perioder jag är mest harmonisk.

Gretas Svammel sa...

Inget fotande denna gång...Hans-E..
Hur sexdrömmar kan tolkas beror nog på lite olika saker (situation i vanliga livet och vad drömmen i övrigt handlar om tex ).

Svenne sa...

Skriv gärna en rad om Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann när du läst den boken. Stod i valet och kvalet att köpa den men så bidde det inte.
/Kram

Gretas Svammel sa...

Men...Svenne..den boken är det länge sen jag läste. Fast visst kan jag skriva lite om den. Den är kul, så köp den. Jag tror den ska bli film nu.