tisdag, juni 19, 2012

FAS 3 PÅ TAPETEN IGEN

Jag börjar med ett inlägg. Men inte säkert jag hinner klart för måste snart iväg. Har ett besök även idag, liksom också i morgon. Kör inget dubbelt denna vecka eftersom jag i stort sett varje dag har diverse andra ärenden också. Jag har en lista för varje dag denna vecka *ler*, utom på fredag. Torsdag hade jag tänkt att vara hemma och fixa bildspelet bla. Men efter denna förmiddag blir det att jag måste in en snabbis även då, fast det handlar då inte om hobbyn utan om Fas3. 

Det blåser i träden idag ser jag genom mitt fönster. Ska ta en koll på balkongen innan jag klär på mig, det kan ju vara varmt fastän det blåser. Igår på sena eftermiddagen när jag klev ut från min oas, var det riktigt skönt. Solen höll sig framme länge. Jag kånkade hem alla använda handdukar från ettan och körde igång min egna tvättmaskin och sedan tog jag stavarna och gick en timma nästan exakt. Svängde in till tvättstugan för att se om någon var ledig så jag kunde tumla handdukarna. Det fanns så idag kånkar jag tillbaka dem. Rätt skönt att ha det gjort innan ledigheten. På torsdag när jag ändå måste in så funderar jag på att gå upp och dra över golv mm. Varför inte göra det när jag ändå är där och har besök kanske någon frågar sig. Men oftast åker jag inte in förrän lagom att duscha och förbereda innan besöket och efter vill jag hem med tidigaste buss. Jag bokar ju besöken efter busstiderna.

Förmiddagen idag sa bara ritch ratsch, ändå var jag uppe klockan nio och tyckte att jag hade massor av tid. Jag har bla ringt runt lite och det vet ju ni som läser regelbundet att det inte är min grej riktigt. Men jag var helt enkelt tvungen för att inte riskera att bli av med aktivitetsstödet. Nu tror jag att det kan bli rätt bra ändå. Mer vet jag på torsdag.

Klockan fortsätter att gå snabbt, snabbt. Fas 3 uppmärksammas nu tydligen ännu mer och glad för det är naturligtvis jag. Det börjar ifrågasättas mer och mer från alla möjliga håll. Riksdagens beslut ifrågasätts, vilket även jag gjort ett antal gånger men trodde slutligen på förklaringen att partierna godkänt de små ändringar som gjordes. Jag är ju som bekant så jäkla godtrogen ibland *ler*. 

AF-s undersökning kritiseras nu mer än tidigare och tydligen så nämndes det även på Rapport här förliden. Jag såg det inte och jag har inte heller sett det på nätet...ännu. Men jag är så himla glad att det nu börjar debatteras om Fas3 i medierna. När jag skrev mina artiklar i höstas var ju alla så jäkla rädda för att kritisera Fas3.

Uppdrag Granskning kommer 11 juli att ta upp Fas3 igen. Bra där. Jag slängde iväg ett mail, men det är jag säkert inte ensam om att göra.

Nu har jag tjugo minuter på mig. Det hinner jag på om jag slutar NUUU.

2 kommentarer:

Svenne sa...

Tjugo minuter?
Då har du väl all tid i välden på dig;-)
Puss puss

Gretas Svammel sa...

Det beror ju på...Svenne...vad man ska hinna med att göra på de där tjugo minutrarna.