tisdag, juni 12, 2012

EN SVÄNG TILL OASEN, CYKELTUR, GLÄDJE

Vi struntar väl i politiken idag. Tror jag. Fast det är ju egentligen politik i det mesta. En bild från nyss kan jag bjuda på iallafall. En liten sväng till oasen blev det idag för ett möte med en sedan åratal tillbaka regelbundet återkommande mansperson. En av de tre som jag tidigare nämnt, som brukar följas åt omedvetna av varandra. Så mycket riktigt kommer jag även att återse den andra av de tre i denna vecka. Den tredje har inte hört av sig ännu, men det kommer nog snart. Det är lite lustigt *ler*.  Men de kanske räknar veckorna för jag har ju mina principer att det måste gå si och så många veckor mellan varje besök. Ja, inte vet jag och inte har det någon betydelse heller. Det är bara lite kul.

Ett som vanligt bra möte iallafall som frångick de förra. Vi hoppade massagen och ägnade oss bara åt varandra. Inte mig emot alls, då det var en vecka exakt sedan sist jag hade något kuttrasju i sängen. Jag kan ju kanske ha varit lite drivande själv. Fast bara lite och en vuxen man bör ju veta vad han vill....eller? Skojar lite, för det här läses nog av vederbörande.

Eftersom ingen kände för att träffa mig i eftermiddag, så traskade jag sedan under en grå himmel iväg till bussen. Vände i stort sett bara här hemma och cyklade sedan ner till samhället. Just nu tittar solen fram, men det är ta mig sjutton första gången idag och nu är det för sent för att den ska få någon uppmärksamhet från mig. Då stod jag i hallen och var i valet och kvalet om jag skulle ta med regnjackan när jag cyklade. Jag struntade i det och det blev inget regn heller, men det var nästan så jag skulle behövt vantar.  Förutom att hämta ut paketen så handlade jag också lite. De svenska jordgubbarna kostade fortfarande 49kr halvlitern, så jag gick snabbt förbi. Gick gjorde jag sedan även hem, med cykeln och paket och ryggsäck och kasse. Och nästan frös om fingrarna. 

Nu har jag fem böcker att läsa i sommar iallafall och jag hoppas att alla är läsvärda och tio proteinmellanmål står i skåpet. Jag tar bara en burk när jag utför någon form av fysisk aktivitet och när jag är en hel dag i ettan. Det är ju oftast fysisk aktivitet även då *ler*. 

Det här är en av böckerna och omslagsbilden ändrar utseende beroende på hur man tittar. Sånt där kan fascinera mig lite, speciellt då det är symboliskt med bokens innehåll, så tog ett kort rakt framifrån och sedan lite från sidan. Det finns vykort, jag vet, med liknande. Men det är en annan sak och impar inte alls på mig. Det här däremot talar till betraktaren. 

Jag har fått lite ideer i huvudet igen och blir de förverkligade så lär ni märka det. Om inte ska jag tala om det då. Om det är väder i min smak i morgon ( men varför skulle det plötsligt vara det? ) då kanske jag gör en del till den här iden. Annat jag måste göra och då menar jag faktiskt måste, är att hitta en fas3 plats. Man kan få ont i magen för mindre. Det är ju bara skit på listan. Något svar från AF chefen har jag inte fått än. Det kanske jag aldrig får heller. Men om fem år är säkert dagens dilemma glömt. 

Jag kan iallafall glädja mig å denna damens vägnar och det gör jag verkligen från mitt allra innersta. Ni minns kanske att hon skulle utvisas, 91 år gammal med barn och barnbarn här i Sverige. Utvisas till ingenmansland kan man säga. Nu läste jag att det är bestämt att hon får stanna och det tackar även jag för.        

2 kommentarer:

Unknown sa...

Spännande observation med din tre herrbekanta. Dom har väl samma tidscykel i sina behov!

Håller med dig! Minst en gång i veckan måste det motioneras med kvinna!

Gretas Svammel sa...

Men ibland kan en vecka vara lång tid...Hans-E..*ler*