söndag, augusti 07, 2011

FÖRST INGET SEDAN MYCKET blev det gjort.

Inte någonstans har jag sett att Rose Alliance har nämnts i media. Men vi är ju inte politiskt korrekta (ännu) så jag är inte förvånad. Den här bilden länkade Jasmine till på forumet. Enda bild jag sett på oss. Ja, jag skriver oss, fastän att jag inte var med i paraden, men jag är ju med i organisationen. Jag hoppas Jasmine skriver lite på sin blogg om det hela och kanske har någon egen bild att lägga upp.

De här rosa, glada damerna var där. Men jag tror inte de applåderade åt Rose Alliance. Pride handlar ju egentligen om HBT-personer och deras lika existensberättigande som de hetero. Fast det handlar även om att behandla alla sexuella avvikare lika inför lagen och inför varandra. Att utplåna stigmat inom det sexuella och där platsar sexarbetare verkligen in.

Nog om det. Tänkte hålla mig till ett ordinärt långt inlägg idag. Som vanligt sa helgen bara svich. Fredagkvällen försvann ju vid datorn. Gårdagen försvann den också utan att jag gjorde knapp något av det jag borde. Frukost, lite umgänge och intagande av vegetarisk lasagne. Tog mig sedan i kragen framåt sena eftermiddagen och gick en längre promenad. Satte mig sedan och planerade och skrev listor och funderade, samtidigt som jag slängde ett öga då och då på tv-n. Läste mig sedan trött i den där deckaren, som inte är så speciellt spännande faktiskt. Förstår att kritiken var sval.

Idag frukosterade jag vid skrivdatorn. Var nyfiken på om det skrivits något och vad och kollade mail osv. Hade jag satt mig här så hade det nog gått några timmar ha,ha. Sedan satte jag fart och betade av både det jag skulle gjort igår och det jag skulle göra idag. Plockat ner tavlorna, sorterat, packat och kastat skor, fått ner datorgrejerna i en kartong och allt sänglinne och massa annat. Så nu har jag sju kartonger att köra i veckan, plus krukväxterna, plus väskor, plus lite annat smått och gott som jag ska ta mig an så småningom. Gardinstängerna tex och torra specierier och rensa kylen och..och .och. Men ikväll blir det nog inte mer.

Jag har också lagt beslag på hela tvättstugan nu i eftermiddag/kväll. Har ockuperat båda och tvättar mattor, ettans överkast och det vanliga. Ska snart gå ut och tömma de sista maskinerna. Sedan får jag väl kolla in ettans tvättstuga, för blir bökigt att kånka med alla handdukar mm till nya lägenheten. Men den sorgen etc.

Dusch, hårtvätt, lite skönhetsvård, fotbad, nagelklippning ska jag ägna mig åt medan det sista torkar i tvättstugan. I morgon får jag kravla upp tidigt. Dels har jag ett inbokat hobbybesök lite tidigare än jag brukar ha nuförtiden, dels ska jag hinna ringa tandläkaren angående min avbitna fyllning. Jag hoppas jag får en tid nästa måndag då jag ändå måste till stan. Jag måste till stan även imorgon efter besöket för att skriva in mig i Fas3. Men då fokuserar jag bara på det, eftersom jag vet att det kan ta en halvdag på AF och att ha en annan tid att passa då, är inte så smart.

Tisdag är en osäker dag, så lade in en eftermiddagstid på hemsidan nyss och en på onsdag. Resten av veckan ägnar jag alltså åt flytt och inköp och det ena med det andra. Hoppas det flyter på lika bra som sist. Nu är det hög tid att gå ut och hänga upp det sista. Yes..jag drog inte iväg. Ett helt okej inlägg längdmässigt.

2 kommentarer:

Benny sa...

Hejsan Greta det finns alltid något att göra på helgen ,den går fort,Ha en underbar vecka,varma kramar Benny

Gretas Svammel sa...

Så är det kanske..Benny