måndag, augusti 01, 2011

DET MESTA ÄR SOM VANLIGT NU och SOMMAREN ÄR TILLBAKA IGEN

Yepp, nu är vi inne i augusti och sommaren verkar återvända och börja om. Inte mig emot alls. 32 grader visade min termometer för någon timma sedan, nu var den nere på 27. Jag ska iväg till ettan om ett tag och massera lite. Få se om jag kan få det någorlunda svalt med hjälp av fläktarna. Öppna balkongdörren är ju liksom ingen ide. Bokade in ett besök idag eftersom det går bort några dagar den här veckan. Bokade även in ett på fredag, men det är jag lite så där osäker på. En helt ny och där känslan säger mig att det kan bli hur som med det. Men jag hoppas förstås att veckan går helt enligt planeringen.

Fast det är lite svårt att planera nu har jag förstått just idag. Fick besked förut att lägenheten jag ska ha nu är tom, men att det är lite småplock som ska åtgärdas och som är felanmält. Och alldeles nyss ringde den första och undrade när han kan göra sitt. Alltså jag vet inte. Jag ska dit på onsdag, men kan omöjligt lova någon tid, då jag kommer att köra fram och tillbaka. Packa upp på plats och så hämta ny omgång osv. Målarna får en egen nyckel och sköter sig själva som tur är. Sedan är det två andra som ska åtgärda saker (om jag får som jag vill ) En vvs-are och en elektriker, plus att det är ytterligare en sak som är felanmäld och som ska åtgärdas. Om mina egna önskemål hörsammas får jag förhoppningsvis reda på imorgon då jag ska cykla bort och hämta nycklarna. Men det är väl bra kanske, att det börjar röra på sig och hända saker. 

Dagens bild är från -07 om jag inte tar helt fel. Jag har fått ordning på mina bilder så nu kan jag se dem igen. Tack BC. Men jag hade ju försökt allt och kryssat i de alternativ jag trodde var rätt och sedan ändrade och ja, så höll jag på hur länge som helst och överallt. Utan att få till det. Felet var att jag inte tänker som man ska. I mitt huvud är ikoner något som är istället för text, så jag kryssade i ikoner. Miniatyrer är i mitt huvud något litet och smått och jag vill ha lite större bilder, därför kryssade jag förstås inte i miniatyrer. När jag läste gårdagens kommentar där miniatyrer nämndes, så gick jag in och kryssade för det och vips var allt som vanligt igen *ler*.

När man har sin dator och allt ät som det ska, så tänker man inte på det. Nu upptäcker jag en hel del som inte är som tidigare. Säkert är det bara att hitta rätt grej att ändra på, men det tar tid att fara runt på datorns inställningar och när man som jag inte vet vad jag gör eller ska göra, så kör jag på i blindo. Ibland blir det rätt ibland inte och jag minns förstås inte sedan hur eller vad jag gjorde sist. Idag märkte jag när jag läste en blogg med länk att jag inte som förut kunde se adressen till länken. Sådant kan man leva med, men det dyker upp sådana små petitesser stundom.

Jag tänkte inte bli långvarig här idag. Det börjar bli dags att röra på sig och jag vet inte heller vad jag ska ta på mig, så det kan ta lite extra tid. Kameran är också som vanligt nu. Jag bytte batterier idag. Men konstigt ändå att det gick att ta med den. Det går normalt inte alls när batterierna är slut. Strunt samma. Det viktiga är att allt är som det brukar vara igen.

4 kommentarer:

BC sa...

Kul och bra att du fick ordning på dina bilder . Följer din blogg och läser den varje dag .

Gretas Svammel sa...

Det gör du rätt i...BC...att läsa bloggen alltså *ler*. Det glädjer mig att folk vill ta del av min dag, mina tankar och mina åsikter.

Svenne sa...

Fin bild!
Men vad innehöll flaskan???
/Kram

Gretas Svammel sa...

Loka citron..Svenne..det kör jag med stadigt i ettan. Fast just på bilden kanske det bara var vatten ha,ha.