torsdag, augusti 04, 2011

DAGEN GÅTT ENLIGT PLANERING + INFO TILL SEXKÖPARE

En varm, het, klibbig, bra och planenlig dag går mot sitt slut. En dag kvar och jag har ännu inte hört om något förhinder för morgondagens nya inbokade, så jag hoppas även morgondagen går planenligt. Kul isåfall, med en vecka utan ändringar. Det var ett tag sedan. Bilden får symbolisera mitt första besök idag. Det andra hade en annan touch över sig. Det får ju inte bli tjatigt.

Jag är trött, eller vad jag är. Inte trött i bemärkelsen sömnig.  Tror det beror på värmen den här gången. Orkar inte riktigt ta tag i något. Kollar mailen..nää jag orkar inte svara nu, kollar den privata mailen..jaha, nähä, går ett varv och sätter mig här igen. Ingen lust att läsa bloggar, kollar några rubriker men orkar inte läsa, tillbaka till mailen och anstränger mig för att svara på de viktigaste. Lovar i ett av svaren att lägga ut info på sexforumet sexwork.net. Det är till och med jobbigt att logga in dit. Går ett varv igen, anser att det nu nog går att öppna för att få gendrag. Det är iallafall kallare ute än inne nu. Loggar in hit för att tala om att jag lever. Så mycket mer har jag inte tänkt mig, men det vet vi ju hur det är.

Jag skulle kunna skriva mina tankar kring SJ och den elvaåriga tjejen som blev utslängd. Tror det var igår eller förrgår. Men jag orkar inte. Kan säga att jag inte tänker riktigt så som jag sett att flera andra gjort. Tar det kanske en annan gång, i morgon eller så.

Det jag kan göra innan jag kör en Midas majong på king.com och sedan sätter mig med en bok i soffan i det svalkande gendraget, är att köra samma efterlysning här på bloggen som jag gjorde på sexforumet. Några sexköpare läser nog mitt svammel *ler* och det här är riktat till er.

En tjej från Österrike är här i Sverige 13-26/8 för en dokumentär om svenska sexköpslagen till österrikiska tvbolaget ORF. Ungefär som vårt svt. Hon vill då väldigt gärna intervjua sexköpare förstås. Intervjun görs på svenska, hon kan det och man är anonym. Om någon av er som läser här tycker att ni vill göra en insats så maila  Patrice.Fuchs@orf.at  på svenska. Ja, hon ska förstås även intervjuva en sexsäljare ha,ha. Om det blir jag eller någon annan är osäkert. Jag bor ju lite illa till kanhända. Få se vad hon svarar efter det att jag informerat lite om mig. Men vem vet. Hon kanske läser min blogg. Hon bloggar själv såg jag när jag kollade upp det hela.

Jag är inte alls insatt i Österrike och hur de ser på sexköp/sexsälj. Men jag anser att alla sätt är bra för att få ut hur vår sexköpslag påverkar oss negativt. Andra länder blir ju överrösta av våra politikers osanningar, så vår (säljare och köpares)  röst är guld värd. Jag hoppas någon nappar iallafall.

Så mycket mer blir det inte idag. Men ni kanske inte har hunnit läsa klart de förra inläggen *ler*.  

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Jag förutsätter att det österika reportaget är att belysa de postiva delarna i prostitution och sexköp. Det är ju ingen idé att stödja politiskt korrekta. Har du länken till hennes blog?

Gretas Svammel sa...

Ja det förutsätter jag också...Hans-E..jag ska skriva ihop lite i ett inlägg nu och där får du länken till bloggen.