tisdag, augusti 09, 2011

BLIR INTE MYCKET IKVÄLL

Det här ser nog lite godare ut än gårdagens.  Tredje kvällen jag äter sallad nu. Men på lite olika sätt. Varma gröna bönor med smulad ekologisk fetaost var inte dumt alls.

Ska snart sätta mig och titta på den där gulliga killen som nu för tiden brukar synas kl.20.00 på tv på tisdagar.  *ler*.  Skittjatigt, jag vet... men ikväll är jag ännu tröttare. Efter Allsången och Aktuellt ska jag faktiskt lägga mig och läsa tills jag somnar. Om jag hinner öppna boken vill säga. Tänkte rappa på med inlägget och undvika extrasvängar.

Började dagen underbart i ettan. Senare på eftermiddagen masserade jag en kille som tydligen var hos mig några gånger för drygt nio år sedan. Precis när jag började dejta mot betalning istället för gratis. Han trodde nog, eller inte nog, han trodde att han inte skulle räknas som förstagångskund ha,ha. Men har vi inte setts på nio år så är det förstagångskund för mig. Lite besviken först verkade det, men sedan njöt han av  massagen och det efterföljande. Fick en kommentar som jag faktiskt gapskrattade åt, fast inte elakt  förstås, och inte vet om jag ska tro på. Jag var snyggare nu än för nio år sedan, tyckte han. Ja, ja, allt går att sälja med mördande reklam. Du har inte sett mig naken, sa jag. 

Satt med mina bloggar inatt, så finns en anledning till tröttheten ikväll, då jag dessutom nästan gick upp i ottan idag. Alla inlägg från Expressen är nu överförda till  Bloggplatsen  och även ett nytt skrev jag. Så nu är Expressen slut för min del. När det händer något intressant i prostitutionsdebatten så skriver jag på Bloggplatsen hädanefter. Ändrar kanhända namnet på den vad det lider.  Har suttit nu en stund och skulle lägga in den på bloggtoppen, polimetern och lite. Men lösen till aktivering dröjer visst. Pingade inlägget på intressant.se. inatt, men tror inte det kom in. Kanske är den lika knasig som denna? 

Kollade även runt på lite bloggar och var inne på sexforumet en snabbis. Finns en tråd där om Pride. Blev snudd på lite förvånad att det var så mycket mothugg från andra sexsäljare. Inte alla förstås och de svarade rätt bra. Jag är alldeles för trött för att lägga mig i den diskussionen ikväll och de flesta borde vid det här laget veta vart jag står och hur mitt resonemang går. Ni som vill läsa kan göra det här

Hade en länk till om att någon som polisanmält ett par sjuåringar  för våldtäkt på en fjortonåring. Hur tänker man då? Hittade det hos genusnytt och även den här om att Nyamko som vill att stadsanställdas sexköp utomlands ska straffas.  Som kompensation för ett kortare inlägg *ler*. nej vars. Nu sjungs det i tv-n hör jag.

2 kommentarer:

Benny sa...

Hej Greta ,innan jag lägger mig varje kväll läser jag din underbara blogg som du skriver.Jag missade allsången i kväll ,får titta på reprisen.Ska nu gå o lägga mig o det åskar här jag bor.Har satt klockan på väckning 4.45.Hoppas du får en bra onsdag,varma kramar Benny

Gretas Svammel sa...

Vad kul..Benny..att jag är din kvällsläsning *ler*