fredag, juli 08, 2011

KIK PÅ SEXSIDOR och FLYTTBESTYRTANKAR

Bild på nya korsetten, efter att jag fixat till den med dassdörren som bakgrund. Helt okej, tycker jag. Även korsetten är okej, fastän den inte är något märkvärdigt. Men bra pris, sitter skönt och duger att ha till hands om jag eller någon annan vill ha den variationen.

Kenta  från bla  "De kallar oss mods" var det som sjöng låten i förra inlägget.  Fick svar i både kommentar och i mail såg jag idag. Tack för det. Men kunde inte låta bli i går kväll att googla fram det själv också. Hade inte kunnat sova utan att ha fått klarhet. Att det var han var så långsökt så det hade jag aldrig kommit på. Men jag minns både honom och Stoffe och filmen. Det var ju mitt i min egen tonårsrevolt. 

Nu har jag roat mig med att surfa runt på sexsidor. Nja, så jättekul var det väl inte. Knullkontakt bla där jag lade ut min första annons för åtta år sedan, när jag startade med min lilla hobby. Jag blev ju snart avstängd. Ix var jag inne på någon enstaka gång då för länge sedan och gästchattade och fick faktiskt kontakt med en trevlig man som jag träffade några gånger. Det var alltså innan jag började ta betalt.

Att jag klickade in mig på de där sidorna nu berodde på att en av mina gamla kk ringde. För er som inte vet så hade jag 4 ibland 5 olika män som jag varierade med, innan jag började med hobbyn. Alla visste om varandra. Det här var en av de jag bla besökte parklubbar med. Vi har sporadisk kontakt fortfarande, men träffas inte längre. Han håller iallafall på likadant fortfarande, så utifrån det vi pratade om så fick jag för mig att kika in på de här sidorna igen. Man kan ju undra varför män väljer att betala för sex egentligen. Tänkte jag när jag var där och for runt lite. Det kryllar ju av olika sorters folk som vill ha en sexdejt, eller bara vill bli påsatta. 

Själv har jag inget intresse numera efter vare sig att mysa med någon tjej, besöka par/swingersklubbar eller träffa par. Känner mig nästan lite tråkig *ler*. Men var sak har väl sin tid och jag tror att hobbyn räcker mer än väl för mig. Både vad gäller sexet, spänningen och umgänget. Få se hur det blir när jag avvecklat även den. 

Orkade inte handla någonting som tanken var. Trött och hungrig åkte jag hem direkt. Hade inte ätit frukost då jag fick ge mig iväg så jädrans tidigt. Men ska till stan på måndag igen i ett ärende. Men då är det inte förrän tidig eftermiddag som jag har ett inbokat möte, så är förhoppningsvis piggare då. 


Hade sparat resterna av grädden från pannkakorna, som jag klickade på kaffet när jag kom hem. Lite fredagslyx ha,ha. Gott var det också. 

Övrigt jag styrt med är att ringa flyttfirma. Lämnade för några dagar sedan via nätet prisförfrågan till några. Även på flyttstädning. Bestämde mig idag för en som har både flytt och städ. Men ingen svarade så lämnade meddelande på svararen att de skulle ringa upp. Ännu har ingen ringt och nu har de slutat för dagen. Nu ringde jag inte förrän vid tre så det kan ju hända att de gick hem tidigare för att det är fredag.

Funderade på vilka målare det var som hyresvärden anlitar. Hade jag tänkt på det så hade jag bett om numret när jag valde tapeterna. Chansen att det går fortare finns ju om jag själv kontaktar dem, än att sitta och vänta på att de ska behaga höra av sig. De kanske väntar till augusti eftersom inflyttningen inte är förrän då. Jag googlade iallafall lite och ska ringa den jag tror det är på måndag. Ringer flyttfirman igen då också. Har jag riktig otur så är allihop på semester. Men jag kan inte planera så mycket förrän jag vet när flyttlasset går. 

Kollade i almanackan från 2008, då jag flyttade hit till den här lägenheten. Varmt var det då också och rörigt värre läste jag. Det finns inlägg här på bloggen om den flytten, men jag vill inte gå in och läsa det nu för då blir jag nog trött i förtid. Då flyttade jag precis vid den här tiden och på helgen hade jag en massa ungar hemma plus två kompisar från Stockholm till den ena ungen. På söndagen hade jag även ett inbokat jobb i den vanliga verksamheten. På måndagen packade jag lite och körde hit tre lass. På tisdagen packade jag igen lite, men orkade inte köra hit något. På onsdagen jobbade jag i vanliga verksamheten på förmiddagen och på eftermiddagen bar jag ner skrymmande saker från vindsförrådet, för på torsdagen kom flyttbilen. Under helgen försökte jag få ordning här och på måndagen rensade jag hela vindsförrådet och körde i omgångar hit. Det jag inte slängde. Minns att jag fyllde en hel sopcontainer själv. Sedan jobbade jag resten av veckan och på helgen var det barnhelg. 

Den här gången hoppas jag det blir lättare, då jag räknar med att packa och köra ut vissa saker under två veckor innan flyttlasset går. Inte som sist tre dagar innan. Det är jobbigt att flytta, men kul att flytta in och få ordning på allt. Den här gången har jag ju varit förutseende och rensat och sorterat och slängt i omgångar, långt tidigare.

Nu ska jag nog ta på mig skorna och gå ut. Utan kamera och utan stavar. Det är nästan så jag skulle vilja lämna dörren olåst så jag slapp ta med nycklar. Men det vågar jag inte, så jag få väl byta min korta klänning till ett par shorts med fickor och ett linne. En sval, tunn klänning är annars det skönaste att ha på sig när det är så här varmt. Tycker jag. Då behöver man inte ha någonting under.       

4 kommentarer:

Svenne sa...

Vacker förgrund med vacker bakgrund ;-)

Gretas Svammel sa...

Det måste betyda...Svenne..att hela bilden är fin *ler*

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta. Läcker korsett. Bra köp. Du är vacker i den/HE

Gretas Svammel sa...

Tack...Hans-E