måndag, juli 25, 2011

JAG GER ER MIN DAG

Innan jag reser mig och börjar beta av på min lista, är det lika bra att även förse er med lite svammel. Eller vad det nu kommer att bli som jag sätter på pränt. Bilden känner nog de flesta igen. Den är från förra sommaren och tack vare pumpskaftet så platsar den på bloggen *ler*. Årets sommar tycker jag att jag inte riktigt har upplevt så som jag hade velat. Löjligt i min situation att påstå att det känns som att jag knappt hunnit uppfatta den. Men lite så känns det. Om jag kunde trolla skulle jag önska att det blev maj igen efter augusti.

Börjar ställa in mig på att jag nog får investera i en ny dator vad det lider. Fast jag hoppas det dröjer. Vet inte vad det är för knäppheter den har för sig. Den här gången är det inget virusangrepp iallafall. När jag väl kommit in så fungerar den utan minsta problem. Men för att överhuvudtaget komma in i den numera, så måste jag gå via F11 knappen och efter ett antal försök så är jag inne. Det är samma glädje varje gång det lyckas. Jag skulle gjort en systemåterställning i gårkväll innan jag stängde av, för att testa om det kan göra så det blir som vanligt igen. Men det försvann ur mitt huvud och kom inte tillbaka förrän idag när jag höll på att traggla mig in igen.  Nu har jag en stor påminnelselapp framför mig. 

Tillbringade en stor del av gårdagen med att gå igenom allt jag har på datorn. Tog bort hemsidesmappen bla och en hel del annat och förde över vissa länkar på ett usbminne. Har ju på "mina favoriter" flera mappar med länkar till prostitutionsartiklar, uppsatser, rapporter etc, ända från 2009 som jag vill spara. Man kan väl lite skämtsamt påstå att jag planerar inte bara bostadsflytt, utan även datorinnehållsflytt. Det är ju allt som man har på sin dator som gör att man liksom känner sig hemma där. Och som gör att man känner saknad när man är borta från den för länge. Det är stor skillnad att öppna upp skrivdatorn tex, där jag i stort sett bara har skrivprojekt och endast tre-fyra länkar sparade. 

Dagen idag ska jag först ägna åt källaren igen och fixa det sista där. Packa de två kartongerna jag har där, binda ihop gardinstänger och stolsben och ta med en sopsäck för att kasta allt jag kasserar. Sedan ska jag bunta ihop sängmadrasserna ( inte den till min säng *ler*) och täcken och kuddar. Förpassa alla mattor i sopsäckar, utom de som ligger på golven för de ska jag tvätta på söndag och inte rums och hallmattan som är av modell större. Om det sedan går av bara farten så packar jag nog också alla mina väskor i större väskor och sedan i ännu större typ resväskor. Det känns så skönt för varje skåp som blir tomt. Men nu kan jag inte göra så mycket mer eftersom alla kartongerna är fyllda.  

Nästa vecka får jag nycklarna och då åker jag och tömmer för att efter det sedan fortsätta packandet. Så nästa helg får jag glömma flytten, planerar att då måla klart påbörjat och uppdatera bloggen och hemsidan.

Tömma kökssoffan ska göra idag också. Där är mest stolsdynor,sofföverdrag och liknande och det får väl också åka ner i en sopsäck. Eftersom jag inte var ute på hela dagen igår, så måste det också bli en promenad och så avslutar jag med lite skönhetsvård innan jag bänkar mig för att se Johan Falk. Där har ni min dag ha,ha. Kan ju tillägga att jag även sökte två jobb innan jag klickade in mig hit.

I morgon blir det halvskaplig uppgång, en sväng till ettan följt av diverse ärenden. Onsdag är ännu osäker och kanhända lägger jag ut den dagen på hemsidan senare ikväll. Men nu ska jag ta min ficklampa och sopsäck och bege mig till underjorden.  

6 kommentarer:

Svenne sa...

Mysig sommarbild på dig min vän!

Gretas Svammel sa...

Tack..Svenne

Anonym sa...

Något väldigt sensuellt över den bilden !
Kollade precis på Tv4 inslaget, kan bara hålla med om det du framför. Du är en enormt modig människa som jag bara önskar det fanns fler av, då menar jag inte på grund av din hobby, utan modet att stå upp och våga. Synd du är på fel sida Sverige, annars hade jag bokat en massage, av kroppen och inte .... =)
Svammlet kommer jag att fortsätta följa med glädje !

Anonym sa...

Tack för din dag och att du tog dig tid stt vsra här, känns som om du har fullt upp ändå. Bilden känns som svensk sommar. Synd bara att ett pumpskaft skall få avgöra om bilden passar eller ej......
Kramis/Lennart

Gretas Svammel sa...

Tackar...Anonym...fortsätt gärna att läsa mitt svammel *ler*

Gretas Svammel sa...

Ha ha...Lennart...ibland är det bra med pumpskaft. Jag svarar alltid, vet du la.