onsdag, juli 06, 2011

DET FUNKADE JU BRA

Allt går bara man vill. Kände att det skulle vara skönt att slippa trava runt på Ikea för att köpa flyttkartonger, så stannade till på Jula för att se om de hade. Och visst hade de det. 179 kr för tio stycken. Vet inte om det är billigare än Ikea. Smidigare iallafall. En och annan gav mig ett leende när de gick för mig där jag stod och försökte binda fast bunten på cykeln. Fler leenden och snabba ögonkast blev det när jag hivade fram kameran och pallade upp den. Det första blev som ni ser inget vidare.


Så tog ett till när jag var klar med knytandet och bunten låg något så när stadigt på pakethållaren. Hann inte posa som jag tänkt mig så hela ansiktet kom med. Det är därför jag klippt bort en del. Sedan var det bara att trava hemåt ledandes en cykel. Jag kan ha fel, men jag tyckte de här kartongerna var aningen mindre än den jag har från Ikea. 

Välja tapeter tog tid. Man har inte så jättestort urval att välja mellan och jag hade ju allt klart i huvudet. När jag sedan inte hittade det som liknade det jag tänkt så blev jag irriterad och svor lite. Varmt var det och jag var inte heller ensam om katalogerna som fanns. Det slutade med att jag även kollade tapetkatalogen med tapeter som man får betala själv. Där hittade jag det jag ville ha, till fondväggar. Sedan visade det sig ju att jag var tvungen att betala det på plats direkt. Jag är ju en sådan där som räknar ut hemma på ett ungefär vad det jag ska köpa ska komma att kosta och sedan tar med den ungefärliga summan plus lite extra. Men som tur är har jag alltid en femhundring gömd i ett fack som en reserv. Det här var tredje gången på minst tio år som jag fick användning av den. Kontot är rätt så tomt efter förra månadens betalning av räkningar så kort  var inget att tänka på.  

Men det gick ju bra och jag kunde även köpa det andra jag tänkt mig. Bla Scolls fotpeeling. Jag har varit på jakt överallt efter det, men det finns inte. Jag har alltid köpt det på Maxi, eller Åhlens. Åhlens har det inte längre, men man tycker ju att har man fotbalsamet så bör man väl ha även peelingen. Men icke. Maxi hade, så drog till med två stycken på en gång så jag har ett tag. Har ni aldrig provat det så kan jag rekommendera det. Man får barnfötter. Slog två flugor i en smäll när jag sedan varm, svettig och med lätt huvudvärk kom hem. Jag tog kort på peelingen iklädd den nya trasan.  Så nu vet ni hur den ser ut. Den är lite åtsmitande så kan nog bli för varm att massera i. Dessutom framhäver den de former jag inte gärna vill ska framhävas. Men den kommer nog säkert att användas.

Ja, jag tog några fler kort, som kanske kommer vad det lider på bloggen, även på korsetten. Korsettkorten tog jag i poser som passar att sätta in i en bakgrund jag har. En bild på en dassdörr. Få se om det blir bra eller inte. Det är inget jag ska styra med nu. Nu ska jag sätta på tv-n och sedan tvätta håret och duscha lite snabbt, så jag inte missar för mycket av Debatt. GW Persson efter det med sina sommarmord. Synd att det bara håller på en halvtimma.

Sista natten med gänget är det inatt. Alltså med katterna. Ska kravla mig upp tidigt i morgon ( enligt mina mått ) och göra pannkakssmet tills ägarna kommer och vispa grädde. Beroende på trafiken så kan de nog vara här redan vid halv tio.   

1 kommentar:

Benny sa...

P.s en jätte fin dräkt passar dig jättebra,varma kramar Benny