tisdag, juni 14, 2011

VADDÅ ORKA ??

Jag är svag i kväll. Var nästan jobbigt att förflytta fötterna när jag gick hem. Efter en timma här vid datorn är jag nu också trött. Men det har jag förstått. Att ögonen blir trötta när jag sitter länge vid skärmen. Jag klickade in på några av de bloggar jag brukar läsa, men orkade inte läsa. Var inne på sexforumet och vände. Det är ta mig sjutton jobbigt bara att vända sida *ler*. Slå på tangentbordet går an. Mailen var jag inne på och ska svara på några av dem. Såg att det troligtvis inte blev något nästa onsdag, så lägger nog ut den dagen på hemsidan. Jag ska ändra lite på bokningsupplägget, har jag tänkt mig. Men orkar inte dra det nu. 

Gud, så uppspaltad första stycket blev. Inga bilder har jag tagit idag, som tanken var. När första besöket tackat och gått vidare till sina åtaganden, så åt jag kombinerad frukost och lunch. Stekte ett par ägg sent igårkväll, som jag tog med idag och åt på ett par Finncrisp och sköljde ner med en naturdiet kaffelatte. Sedan kröp jag upp i min specialfåtölj för att sova en timma. När jag vaknade var det bara knappt 40 minuter tills jag behövde duscha och göra i ordning mig och rummet för nästa kund. Alltså ingen chans att hinna fota på den stunden. Jag hade sovit två timmar och tjugo minuter. Därför är jag inte trött i bemärkelsen sömning. Bara allmänt svag och trött i ögonen. 

För att inte känna mig som en misslyckad soffpotatis, så körde jag lite situps, plankan och fuskiga armhävningar innan jag fixade till mig. Eftermiddagsbesöket som var en ny bekantskap kom som bestämt och blev masserad både här och där. Borde på hemvägen ha gått in i mataffären för att införskaffa nytt till kyl och skåp. Men orkade inte. Jag klarar mig till torsdag bestämde jag. Nu har jag två inbokade även då, så jag får väl se om jag orkar då. Orkar inte dra fredagsstyret nu, men en halvtimma av de där 40 minuterna gick åt till sms svarande. Morgondagen ska jag också ägna åt ett möte, men en annan form. 

Tvättade bort sminket när jag kom hem med hopp om att bli lite piggare, vilket jag inte blev. Jag skulle även tvättat håret så jag bara behövde ta en snabb dusch i morgonbitti. Helt rätt. Jag orkade inte. Frågan är hur mycket mer ork jag har tidigt i morgon. Då måste jag även hinna äta ordentlig frukost innan jag cyklar iväg. Men allt går bara man vill. 

Bilden tog jag när jag kom hem ikväll och var inne och satte på datorn. Det är också en historia jag skulle kunna dra någon gång när jag orkar. Datorn alltså. Jeans och kavaj drog jag på mig i morse, vis av gårdagen. Det är skit att jeansen inte är bekväma efter ett tag. Det var de i våras. Således sitter jag inte nu i jeans. Mandlar äter jag på bilden för att stilla mesta suget. Helt rätt igen. Jag orkar liksom inte fixa något ätbart ikväll. Två husman med Bregotts smörgåsmargarin med havssalt blev det till datorn. När jag loggade in hit hämtade jag ett glas vin och tre kex med Bonjour vitlöksost på. Det är slut nu liksom även inlägget snart är. The Mentalist väntar. Börjar alldeles alldeles snart. Jag hinner fylla på mitt vattenglas och plocka ner ett par pepparkakor. Mailen, de som jag måste svara på, tar jag i pauserna. Det måste jag orka. 

Inga kommentarer: