tisdag, juni 07, 2011

STOR SKILLNAD PÅ SLAPP eller STADIG MUS

Inget ligga på en filt och lapa sol väder idag. Det är mest dis och moln. Men jag vill inte påstå att jag fryser idag iallafall. 30.6 visar min termometer. Liknar mest tropisk värme *ler*. Tänkte därför att det är bäst att blogga nu ifall det brakar loss senare i eftermiddag. Det är inte säkert det gör, men det är inte osannolikt.

Sov jättelänge idag. Fick energi framåt tolv inatt, så istället för att lägga mig så fixade jag med lite papper, kollade tänkbara företag att kontakta, för några passande lediga jobb är det dåligt med just nu. Räknade på ekonomin och började sedan leta annonssidor. Läste på sexforumet att det var dåligt med annonssidor. De läggs väl ned av prostitutionsspionerna på nätet. Funderade länge hur jag skulle göra. Tyckte nästan det var otäckt *ler*. Det som fanns som var gratis, var typ som de gamla oneforumen, där det fylls på ovanfrån undan för undan. Ett jäkla styr med att registrera sig...vänta på lösen och så logga in och hej och hå. Slängde iallafall in några stycken på olika sidor.

Kollade idag men på ett par av dessa sidor fanns den inte med. Kanske lika bra. Jag går i tron att alla vet vem jag är ändå ha,ha. Hur som helst så blev det sent, väldigt sent innan jag kom i säng.
Idag har jag bytt musen bla. Har stört mig några dagar på att sidan hoppar upp och ner när jag scrollar. Det är himla irriterande. Testade att byta batterier först, men det hjälpte föga. Sedan tog det ett tag innan jag hittade lagret med gamla, varav de flesta inte var trådlösa. Slutade med att jag fick ta skrivdatorns så länge. Det kunde jag ju gjort direkt så hade jag sparat 45 minuter. Tänkte jag.

Lägenheten klickade jag i intresse för inatt också och hade erbjudande om den redan idag. Jag tror att jag får den här faktiskt, vilket också gör mig lite nervös. Hur jag ska reda ut det hela. Jag ska åka och titta på den och jag har ju möjligheten att tacka nej. Såg i dagens tidning att området där jag fick en lägenhet för rätt länge sedan, där det var gångavstånd till bad, men som det sedan visade sig att hyran skulle bli det dubbla mot vad som angavs...att de där dragit in markant på bussavgångarna. Så det var ju tur att jag inte bosatte mig där. 

Hade även svar angående min uteblivna royalty. Att konsumentverksrätten inte tog sig an dylika fall. Skit. De föreslog att jag skulle kontakta kronofogden och sedan föra det vidare till tingsrätten om inte det första gav resultat. Det räknas som småmål och kostar inte mycket. Enligt dem alltså. Jag får fundera hur jag ska gå vidare. Jag ska också reda ut varför jag fick mindre pengar på kontot sist. Om facket inte längre är delaktig i summan så borde jag fått besked om det. Jag ska avvakta veckan ut eftersom det varit så många lediga dagar nu. Ibland känns det som om alla är emot mig *ler*.

6 kommentarer:

BC sa...

Verkar som du har skit på / i musen .. då inte bokstavligt utan dator musen.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Köp en ny på Elgiganten! Den viktiga, dvs DIN, tror jag är i god form! /HE

Svenne sa...

Jag är inte emot dig, bara så du vet ;-)

Gretas Svammel sa...

Så kan det kanske vara..BC..mycket smulor blir det ibland.

Gretas Svammel sa...

Njaa..Hans-E..Elgiganten och jag har en historia sedan många, många år tillbaka och bojkottas av mig.

Min egen mus som sagt är det inget större fel på *ler*

Gretas Svammel sa...

Skönt att höra...Svenne...då är det inte riktigt alla *ler*