onsdag, juni 08, 2011

FUNDERINGAR OM "INTRESSERADE" KUNDER

Lika kvamligt hett idag. Men jag klagar inte. Inte än iallafall. Om några timmar kan jag öppna fönster och balkongdörr och få in lite syre innan jag ska sova. Troligtvis kommer det in lite flygfän och annat också, men det må vara hänt. Det kom allt en urladdning igår eftermiddag. Normalt brukar det kännas friskt efter det, men jag tyckte inte det var någon större skillnad, trots regnet.

Idag blev det ett besök i ettan och det var väl på tiden. Knappt en vecka sedan sist. Luktade instängt och avlopp ( tror det var avlopp). Blev bättre efter mina försök att få genomdrag, vilket inte är lätt när alla fönster är åt samma håll. Båda fläktarna igång och så lite rökelse. Besöket kom som det var bestämt sedan länge. En ny bekantskap. Trevligt. Jag stannade kvar ett tag efteråt och vek massageunderlägg, innan jag spankulerade hem igen. Ett stopp i matbutiken också, vilket var ganska välbehövligt.

Jag får så märkliga mail nuförtiden. Iallafall några märkliga. Som är märkliga enligt min tolkning. Nej då, inte efter mitt försök till annonsering ha,ha. Det gjorde varken till eller ifrån. Man måste i såfall hålla på och lägga ut annons varje dag och det är inget som jag orkar styra med. Kanske den här sista hittade mig via annonsen, annars är de andra tidigare tillbaka. Det kan ju vara jag som är extra kräsen och pipplig och principfast. Men har jag en gång stört mig och inte fått någon vettig förklaring, så ber jag personen leta efter någon annan. Jag är noga med att påpeka att jag går efter min känsla och att det inte ska tas personligt. Jag kan ju omöjligt veta hur personen är i verkligheten. Det kan ju vara en jättetrevlig person. 

Jag ser det inte som att jag utlämnar någon om jag nu ger en del exempel från sista veckorna. Det är ju bara jag och den det berör som vet vem det handlar om och alla har fått min förklaring till vad som stört mig och att jag inte vill boka just honom.

En mailade i förra månaden på torsdagen och  frågade efter tid till helgen, annars om det fanns tid veckan efter. Bara dessa två meningar. I mitt huvud är det då någon som inte har läst min hemsida, där det tydligt framgår dels min framförhållning och dels att jag aldrig träffar någon i helgerna. Mitt svar blev då att jag rekommenderade en titt in på hemsidan.

Dagen efter kom svaret att han hade läst hemsidan och just därför frågat, eftersom vi setts förut en helgdag. Jag är ganska bra på att minnas emailadresser, men missat den här, trots att det inte var länge sedan han var första gången. Jag kan hända är överkänslig, men det svaret räckte för att jag skulle bli ännu mer störd på beteendet. Om han däremot i första mailet informerat att vi setts  och att jag då gjorde ett undantag eftersom han hade svårt i veckorna och sedan ställt frågan om jag kunde göra ett undantag igen. Då hade det varit en annan sak. Nu blev det nej direkt, för jag tyckte det var brist på respekt.

Ungefär i samma veva kom ett mail med det omvända. Han påstod (vilket kan vara sant) att vi setts för länge sedan och så en uppräkning vad han då tyckte var skönt, massage och ansiktsprut. Direkt reagerade mina känslospröt. Jag mindes inte emailadressen och det där med ansiktsprut lät konstigt efter en massage. Dessutom är det inget som bör tas upp i första kotaktmailet, det är sådant som blir om det faller sig så. Inget som är någon standard och speciellt inte vid massage. Det sista var hans ålder. Om han var hos mig för några år sedan så kan inte den ålder han uppgav stämma för jag har haft 30 som gräns ganska länge. 

Det här skrev jag till honom och bad om den adress han använt vid sista besöket. Svaret jag fick var typ...man kan inte komma ihåg alla, när har du tid. Klart som sjutton att jag inte bokar in en sådan, sedan får han vara hur trevlig som helst i verkligheten. Just det här överlägsna...när har du tid...då jag ställt vissa frågor. Hur oseriöst som helst i mitt huvud.

Nu i dagarna har jag haft en annan märklig ( enligt mig) person som i första mailet talade om vad han ville ha och när. Visst det är bra. Det är bara det att inget av det han efterfrågade är något jag erbjuder. 30 min samvaro ger jag inte till förstagångare och inte sena kvällar eller helger ( igen).  Sedan som avslutning förslag. Det första sent på kvällen dagen innan midsommarafton? Det andra en söndag? Jaha, eftersom det var tio fel av tio möjliga och inte ett enda rätt så kunde jag bara ha raderat mailet. Men jag ansåg att han förtjänade ett svar och en tydligare förklaring av vad som står på hemsidan.
Nu förstod han ändå inte, utan tyckte det kunde vara okej med 30 min massage första gången. När började jag med 30 minuters massage?  Föreslå tid du kan, så ska jag kolla mitt schema skrev han sedan. Lite översittartag, enligt mig. Klart nej från mig.

Sedan finns andra varianter som man inte riktigt blir klok på. Hade en intressent för ett tag sedan som var angelägen att få en tid och får du återbud så hör av dig bla bla. Han fick förslag på tid som i morgon, som förstås togs tillbaka då han inte hörde av sig. Förrän idag. Jag har varit bortrest så ge mig nytt förslag. Vaddå? Varför efterfråga återbudstider och vara så på, om man ska åka bort? 

Till sist herrn som kanske hörde av sig på grund av annonsen. Jag vet inte. Först sms, som jag förstås raderade eftersom det är mail som gäller hos mig. Men han hade även garderat med mail. Jag svarade inte direkt så han mailade ännu en gång och undrade om jag läst det första mailet. Jag svarade att han kunde kolla tiderna på hemsidan om någon passade och att då inte dröja med svar. Visst, fick snart ett svar tillbaka att han skulle åka bort några veckor och återkomma då. ?? Varför då så angelägen med sms och mail på mail?

Något liknande var det med en annan för ett tag sedan som mailade och ville ha tid och ville köpa boken och det ena med det andra. Jag fick en lustig känsla nästan direkt, utan att egentligen veta varför. Efter en hel del mailväxlingar och förslag på tider så kommer det...jag vill ha en tid i sept eller okt? Sånt här blir jag inte klok på. Visserligen vill jag ha framförhållning *ler*, men det handlar om veckor inte månader. 

Det här är alltså varken gnäll eller klagomål. Vi är många olika personligheter i vår herres hage. Jag ville bara ge en inblick i hur det kan vara och kanske kan en del ta åt sig eller "lära", kanske för att undvika att få ett nej. Andra eskorter kanske känner igen sig. Nu är ju detta bara ett litet urval av de mail som dimper ner. De allra flesta är helt okej.   

8 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Smart att ha ett konsekvent uppträdande! Dessutom brukar kvinnor ha ett sjätte sinne för hur personer uppträder/HE

Svenne sa...

Kvinnlig intuition är bra, det borde även män ha ;-)

Gretas Svammel sa...

Visst..Hans-E...det är som att fostra barn ha,ha. Inget velande här inte.

Gretas Svammel sa...

Det har de...Svenne...alla har intuition, bara man vill tro och anamma den. Sedan är det bara att öva.

Gunnar sa...

Jeg husker en gang for en del år tilbake, det var en sexarbeider som fortalte meg at hun fikk så mange useriøse telefonsamtaler med så mange dumme spørsmål.

Det er jo også slik at enkelte driver å ringer/skriver til sexarbeidere kun for at de synes det er morsomt/spennende, og på ingen måte seriøse. Det er selvsagt ikke bra.

Men det er bra at du er nøye på hvem du tar i mot.

Gretas Svammel sa...

Ja, det är vanligt...Gunnar..och speciellt om man använder sig av telefonbokningar.
Jag testade ju en gång, men dels gick det en massa onödig tid på struntprat och dels ökade uteblivandena markant.

Att ha en viss framförhållning sållar också bort en hel del oseriösa.

J sa...

Jag ler igenkännande ;-) /JASMINE

Gretas Svammel sa...

Jag förstår det..Jasmine...*ler*