onsdag, juni 22, 2011

ÖMSOM REGN, ÖMSOM SOL

Satt för några timmar sedan här och tänkte..att vad bra saker ordnar sig egentligen. Just då stod regnet som spön i backen som man brukar säga. Det vräkte ner, slog mot fönstren och studsade när det landade mot underlaget. Försökte ta kort på naturens försök att "dränka" oss här nere på jorden. Det är inte så himla lätt att med en enkel kamera dokumentera regn så att det syns att det är regn. 


Jag skulle från början haft en massage under tidiga eftermiddagen, som sedan inte kunde komma ifrån. Jag slapp alltså att ge mig ut när det skvalade som mest. Det var det som ordnade sig bra. Nu vet jag ju inte hur det kommer att vara när jag om någon timma ska iväg för att massera sena eftermiddagens/kvällens kund. Men det är nog uppehåll då *ler*. Måste på ditvägen lösa ut ett rekommenderat brev, eftersom det är stängt när jag är klar. Ett brev jag är väldigt nyfiken på. Kanske har jag en indikation i ett mail, men har inte varit inne på mailen ännu. Fast jag tror inte det. Avsändaren är Vulkan. Spännande. Antingen blir jag glad, eller så blir jag förbannad. Kanske inte ska öppna det förrän jag är klar med massagen.

Borde ta tag i och boka tid för egen massage snart. Axeln spökar fortfarande. Ibland mer, ibland mindre. Från halsen ner till en punkt på skuldran. Tid till frissan har jag iallafall bokat in. Håret ser för jäkligt ut nu, men jag väntar ju alltid in i det sista.

Kände mig lite duktig idag när jag tog en kort runda med stavarna innan kaffe, äggmackor och dator. Kokade ett par extra ägg till spenaten som jag ska äta när jag kommer hem ikväll. Blomkålen verkar hålla sig, så tar mig väl an den imorgon. Har en massage även då under första delen av dagen. Det verkar funka bra hittills det här med att slänga in, en eller ett par tider på hemsidan på söndagkvällen. 

Nu sitter jag här med solen skinandes in på mig. Är i stort sett klar för att bege mig iväg, men är inte dags ännu. Ska ta en koll på mailen också innan jag stänger av datorn. Det kan ju vara återbud till kvällens besök. Räknade ut att jag i år haft 17 sena återbud, plus mitt eget sena. Inga uteblivanden. Det är bra.  Tog mig en titt in på både sexwork och flashback förut för att fördriva tiden lite. Såg en länk på flashback till en notis om att Finland registrerat första sexföretaget. Där är det ju tillåtet att sälja och köpa sex av frivillig, oberoende part. Tycker att vi skulle ha samma. Lite konstigt att ingen gjort det tidigare. Registrerat firma alltså. Avseende just försäljning av sexuella tjänster.

Såg att någon på flashback tyckte att köparna skulle få dra av det som friskvård. Var säkert tänkt som skoj. Men jag anser det också och när jag hade mitt företag som då alltså inte var registrerat som sexfirma, så skrev jag  kvitto till de som hade användning för det, just för att de skulle kunna dra av det eller få kompensation av arbetsgivaren. Naturligtvis skrev jag ju inte samvaro eller samlag på kvittot *ler*. Men för mig var och är det självklart att oavsett i vilket ärende mina kunder/klienter kom, så skulle de ha möjligheten att kunna dra av det. Åtminstone en del av summan. Nu har jag ju ingen F-skattsedel längre så nu funkar det inte.

Telefonförsäljarna har hållit sig lugna nu ett tag. Jag mailade när det var som värst till någonstans som jag inte nu minns, att de skulle radera mitt telefonnummer. Men idag började det igen. Kollade på "Vem ringde". Det intressanta med det här, om det nu är så intressant, är det jag läste om Nix. Jag är ju anmäld till Nis, men det spelar inte den minsta roll. De ringer och terroriserar ändå. Kopierat från kommentarerna:

 "Jobbar själv på ett callcenter och vill bara förtydliga att om man är nixad får inte företag man inte har haft något med att göra tidigare ringa, men det får de företag du använder eller har använt de senaste 2 åren (tror jag det är)."

Om det nu är så vet jag ju inte. Men det förklarar ju varför inte Nix funkar fullt ut. Köper jag något från ett företag så kan de alltså hålla på och ringa i två år. Kontentan blir då...vill du slippa telefonförsäljare, köp aldrig något. 

Nu funkar det inte att lägga in bilder tydligen. Loggar väl ut och loggar in igen får jag se. Annars får ni tänka er regnet ha,ha.  Nää..det funkar inte. Gud vad det stör mig. Testar igen när jag kommer hem.

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Sexköp/försäljning är friskvård. Jag tror alla blir gladare och friskare av få en stunds nära samvaro med en annan människa. Tänker också på damen som säljer sex på tyska äldreboende och samarbetar med ledningen. Fantastiskt! Sverige framstår i detta ljus som allt mer unikt.

Gretas Svammel sa...

Jadu..Hans-E..i mångt och mycket lever Sverige kvar i gamla kristna, moraliska sedeläror. Men vi kommer nog ifatt vad det lider.

Svenne sa...

Ömsom regn, ömsom sol hör väl sommaren till?
Vad NIX beträffar så funkar det "klockrent" här hos mig. Inga försäljare att reta sig på numera.
Sen vet jag att vissa telefonnummer säljs vidare ibland av olika oseriösa företag och då blir det som det blir vad det beträffar.
Behåll lugnet och svara inte på när okända ringer, då funkar det bäst är min erfarenhet.
Kraaam

Gretas Svammel sa...

Du handlar inget ...Svenne... *ler*..det är därför det funkar klockrent.

Nej då, jag svarar aldrig på okända nummer.